Από… κορμάκι φωνάρα η Έλενα Τσαγκρινού

18:07 6/7/2020 - Πηγή: Espresso

Super sexy (κι όποιος αντέξει!) ήταν με το ροζ κορμάκι της η Ελενα Τσαγκρινού στην πρεμιέρα της στο Posidonio, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, με τον Πάνο Κιάμο να ηγείται του νέου σχήματος του κέντρου.

Η τραγουδίστρια τράβηξε πάνω της τα φλας, αλλά και τα βλέμματα, κάνοντας μια εκρηκτική και ταυτόχρονα αποκαλυπτική εμφάνιση

που έγινε… talk of the place.
Βγήκε στην πίστα με ένα ολόσωμο ροζ body -ασορτί με το ροζ κοντό μαλλί της- που άφηνε ακάλυπτα τα χυτά της πόδια, τους ώμους και το ντεκολτέ της. Με τις δεινές χορευτικές της δυνατότητες και το προκλητικό στιλ της, η όμορφη σύντροφος του ράπερ Mike έκανε «ζημιές» στον αντρικό πληθυσμό των θαμώνων του κέντρου.

Σημειώνεται ότι στο σχήμα συμμετέχουν, επίσης, ο Αναστάσιος Ράμμος αλλά και η Τάνια Καρρά, η οποία… έβγαλε μάτια με το μπούστο της. Η αισθησιακή αοιδός επέλεξε για την πρεμιέρα ένα λευκό φαρδύ παντελόνι κι από πάνω ένα στρασάτο τοπ που έμοιαζε με εσώρουχο.

Ζάλισε κόσμο

Τα πλούσια ελέη της, που ασφυκτιούσαν μέσα στο υφασματάκι, όπως ήταν αναμενόμενο, ζάλισαν τα πλήθη. Μεταξύ εκείνων που βρέθηκαν στην καλοκαιρινή έναρξη του Posidonio και χειροκρότησαν τον Πάνο Κιάμο και τους συνεργάτες του επί πίστας ήταν και η Τζο Λαζοπούλου με τον άνδρα της, γνωστό επιχειρηματία Αρη Αλευρά, οι οποίοι όχι μόνο πόζαραν στους φωτογράφους χαμογελαστοί, αλλά αντάλλαξαν και φιλάκια μπροστά στον φακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα