Η δύναμη της... παντόφλας

ΡΕΠΟΡΤΑΖΗ δύναμη της... παντόφλας Δευτέρα, Ιούνιος 24, 2019 - 20:41

❱❱ Οι γυναίκες έχουν κερδίσει στον πόλεμο της... ντουλάπας, υποχρεώνοντας τους άντρες να αποθηκεύουν σε χώρους εκτός σπιτιού

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Αδιαμφισβήτητο νικητή έχει η προαιώνια «μάχη των φύλων», σύμφωνα με νέα έρευνα, η οποία ανακάλυψε ότι οι γυναίκες έχουν «κατακτήσει» τους περισσότερους χώρους αποθήκευσης στο σπίτι.

Οι άντρες, από την άλλη, φαίνεται ότι τράπηκαν σε άτακτη «φυγή», βρίσκοντας «καταφύγιο» σε αποθήκες...

εκτός σπιτιού.

Στην έρευνα που διεξήγαγε στη Βρετανία η εταιρία Anglian Home Improvements, σύμφωνα με την «Daily Mail», συμμετείχαν περίπου 2.000 ζευγάρια.

Το 80% παραδέχτηκε ότι καβγαδίζει συχνά για τους αποθηκευτικούς χώρους και τις ντουλάπες του σπιτιού, ενώ το 6% των γυναικών ομολόγησε ότι σκέφτηκε ακόμη και τον χωρισμό έπειτα από έναν τέτοιον καβγά.

Σύμφωνα με τις απαντήσεις που έδωσαν σε ειδικό ερωτηματολόγιο, οι περισσότερες γυναίκες χρησιμοποιούν διπλάσιο χώρο στο σπίτι για να τοποθετήσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα και τα ρούχα τους σε σχέση με τους άντρες. Κατά μέσον όρο, οι άντρες έχουν μόλις τρία συρτάρια στην κρεβατοκάμαρα για προσωπική χρήση, ενώ ένας στους επτά χρησιμοποιεί μόνο ένα. Γι' αυτό δεν προκάλεσε έκπληξη στους ερευνητές ότι το 18% των αντρών αναγκάστηκε να καταφύγει στον κήπο, όπου έχτισε εξωτερική αποθήκη για τα αντικείμενά του.

Τέλος, παρόλο που οι γυναίκες έχουν τα διπλάσια συρτάρια, μία στις έξι ομολόγησε ότι ψαχουλεύει στα ρούχα και τα παπούτσια του συντρόφου της και πετάει στα κρυφά ό,τι πιστεύει ότι δεν του ταιριάζει πλέον.

Keywords
Τυχαία Θέματα