Να ραφτούμε;

SHOWBIZΝα ραφτούμε;Δευτέρα, Ιούνιος 24, 2019 - 20:13

❱❱ Φήμες ότι η Ασλανίδου θα ντυθείνυφούλα στο πλευρό του Μουντάκη

Γαμήλιες φήμες για τη Μελίνα Ασλανίδου και τον αγαπημένο της κομμωτή Βασίλη Μουντάκη. 

Υστερα από δυόμισι χρόνια κοινής πορείας, το ερωτευμένο ζευγάρι φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οπως έγραψε η «Real Life», η ταλαντούχα ερμηνεύτρια και ο hairstylist και ιδιοκτήτης κομμωτηρίου πρόκειται να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριο, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής περιοδείας της αοιδού, κατά πάσα πιθανότητα

στο νησί του γαμπρού, την Κρήτη. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, το ζευγάρι αναζητεί κατάλληλη ημερομηνία και έχει μπει ήδη σε διαδικασία προετοιμασιών για τη μεγάλη μέρα.

«Η Μελίνα και ο Βασίλης ζουν έναν μεγάλο έρωτα. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο μένουν στο ίδιο σπίτι στα Χανιά της Κρήτης.

Ηταν θέμα χρόνου να αποφασίσουν να παντρευτούν. Αυτό που χρειάζεται ουσιαστικά είναι να βρουν την κατάλληλη ημερομηνία και να οργανώσουν την όλη διαδικασία του μυστηρίου» δήλωσε άτομο που γνωρίζει το ζευγάρι. Λόγω της καλοκαιρινής περιοδείας, η Μελίνα Ασλανίδου θεώρησε καλύτερο να παντρευτεί μόλις ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της ανά την Ελλάδα, το φθινόπωρο δηλαδή, και όχι εν μέσω καλοκαιριού, όπως συνηθίζεται, έτσι ώστε να μπορέσει να απολαύσει μετά το γαμήλιο ταξίδι τους.

Να σημειωθεί ότι ο δεσμός της τραγουδίστριας και του κομμωτή έχει περάσει πολλά στάδια και ξεπεράσει πολλά εμπόδια κατά το παρελθόν, με μεγαλύτερο αυτό της απόστασης.

Η αγάπη τους, ωστόσο, αποδείχτηκε πιο δυνατή και ουσιαστική, και πλέον είναι μαζί και απόλυτα ευτυχισμένοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα