Η Δικαιούλια απάντησε στις φήμες για «Survivor» έρωτα με τον Mάριο Πρίαμο

SHOWBIZΗ Δικαιούλια απάντησε στις φήμες για «Survivor» έρωτα με τον Mάριο ΠρίαμοΠέμπτη, Φεβρουάριος 14, 2019 - 18:25

❱❱ Οχι σχέση, μόνο φίλοι!

Η Βιργινία Δικαιούλια πήρε θέση για τις φήμες που κυκλοφόρησαν τελευταία ότι κάτι τρέχει ανάμεσα σε εκείνη και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι το κορίτσι του, αλλά μια καλή φίλη του...

Οπως δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» η πρώην παίκτρια του «Survivor 2», γνώριζε τον φιναλίστ του πρώτου reality επιβίωσης προτού εκείνος μπει στο παιχνίδι.

«Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμάω και θαυμάζω... Βρίσκεται ψηλά στην υπόληψή μου, αλλά ως εκεί! Βγήκα μία βόλτα στη Γλυφάδα, πήρα και το σκυλάκι μου... Ξέρω ότι και αυτός έχει ένα καινούργιο ξεκίνημα μπροστά του. Μοιράζεται τα νέα του μαζί μου, μοιράζομαι και εγώ τα δικά μου μαζί του και από τη στιγμή που ήταν στην Αθήνα βρεθήκαμε για να τα πούμε και από κοντά» είπε χαρακτηριστικά η κούκλα βολεϊμπολίστρια, σχολιάζοντας τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα από τη συνάντησή τους στη Γλυφάδα.

Το καινούργιο ξεκίνημα του Μάριου Πρίαμου, το οποίο ανέφερε η Βιργινία, αφορά την ταξιδιωτική εκπομπή την οποία πρόκειται να παρουσιάσει σύντομα στο Open και στο Omega Κύπρου ο πρώην survivor, με τον τίτλο «Passenger». Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτοι προορισμοί του είναι η Ινδονησία, ο Αγιος Δομίνικος, η Σρι Λάνκα και η Αυστραλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα