Η Χερντ in love με τον πρώην της Κλουμ

ΚΟΣΜΟΣΗ Χερντ in love με τον πρώην της ΚλουμΤετάρτη, Μάιος 23, 2018 - 17:32

❱❱ Μετά τον χωρισμό της από τον Μασκ η ηθοποιός βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του εμπόρου τέχνης Βίτο Σνάμπελ

Η Αμπερ Χερντ, αφού δοκίμασε την ερωτική της τύχη στον τομέα της τεχνολογίας, είπε τώρα να επιστρέψει στον τομέα της τέχνης αλλά όχι της υποκριτικής.

Η πρώην σύζυγος του Τζόνι Ντεπ λίγους μήνες μετά τον οριστικό χωρισμό της από τον Ιλον

Μασκ, σύμφωνα με την Page Six, έχει πέσει στην αγκαλιά του εμπόρου τέχνης Βίτο Σνάμπελ, του πρώην toyboy της Χάιντι Κλουμ. Οι δυο τους εντοπίστηκαν την περασμένη εβδομάδα να τρώνε μαζί με πολύ χαλαρή διάθεση στο εστιατόριο Sant Ambroeus στο Γουέστ Βίλατζ. «Φιλήθηκαν στο στόμα ενώ έτρωγαν πρωινό. Η Αμπερ μετά πήρε μαζί της μια χάρτινη σακούλα γεμάτη με απολαυστικά γλυκά» αποκάλυψε πηγή που δεν κατονομάζεται στην Page Six.

H 32χρονη ηθοποιός και ο 31χρονος γκαλερίστας είχαν συλληφθεί από τον φακό για πρώτη φορά στο πίσω κάθισμα ενός SUV, λίγο πριν ταξιδέψει η Χερντ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Κανείς από τους δυο ωστόσο δεν έχει επιβεβαιώσει τα περί ειδυλλίου. Προφανώς έχουν μάθει να κρατούν χαμηλότερους τόνους από τα περασμένα παθήματά τους με τους πολύ έντονου μιντιακού προφίλ έρωτές τους. Ο Σνάμπελ έχει παράδοση να βγαίνει με μεγαλύτερές του γυναίκες, αφού εκτός από την τριετή σχέση του με την Κλουμ, που ξεκίνησε όταν αυτός ήταν 27 και αυτή 40, έχει στο ενεργητικό του την Ντέμι Μουρ και την Ελ Μακ Φέρσον. Οπότε η Χερντ είναι μακράν η πιο νεαρή γυναίκα με την οποία έχει σχετιστεί ερωτικά εδώ και πολλά χρόνια!

Keywords
Τυχαία Θέματα