Η Μπούλοκ σύστησε το νέο μέλος της οικογένειάς της

SHOWBIZΗ Μπούλοκ σύστησε το νέο μέλος της οικογένειάς της Παρασκευή, Δεκέμβριος 4, 2015 - 16:38

Στην προσπάθειά της να προλάβει τους παπαράτσι, η Σάντρα Μπούλοκ σύστησε μόνη της το νέο μέλος της οικογένειάς της, μέσα από φωτογράφιση για το περιοδικό «People».
Η 51χρονη σταρ έγινε μητέρα για δεύτερη φορά μέσα από την υιοθεσία της μικρής Λίλα και επέλεξε να ανακοινώσει την ευχάριστη είδηση δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες με τα δύο παιδιά της, που τράβηξε ο σύντροφός της Μπράιαν Ράνταλ.

Τρυφερές

πόζες

Η απόφασή της να δημοσιεύσει τρυφερές πόζες ανάμεσα στην 3,5 ετών Λίλα και στον πεντάχρονο γιο της Λούις πάρθηκε, όπως λέει, για να προλάβει την «επικήρυξή» τους από τους παπαράτσι, ενώ, όπως εξομολογείται, προχώρησε στην υιοθεσία και δεύτερου παιδιού κατόπιν απαίτησης του Λούις. «Εκείνος έδωσε το έναυσμα για όλο αυτό το ταξίδι. Είχε ξεκαθαρίσει ότι ήθελε ένα αδερφάκι που να έχει σκούρο δέρμα» είπε χαρακτηριστικά η Μπούλοκ, η οποία υιοθέτησε τη Λίλα μέσα από το πρόγραμμα αναδοχής. «Πρέπει να σας πω ότι ήρθαν σ' εμένα τα κατάλληλα παιδιά, στην κατάλληλη χρονική στιγμή.

Οταν πήρα τη Λίλα, δεν υπήρχε αμφιβολία ότι θα έπρεπε να είναι εδώ» πρόσθεσε, εξηγώντας ότι το κορίτσι έμενε μαζί τους για αρκετό καιρό μέχρι να οριστικοποιηθεί η υιοθεσία της. Οσο για τον Λούις, εκείνος ήταν, σύμφωνα με τη μητέρα του, έτοιμος από καιρό, καθώς ήξερε ακριβώς τι έπρεπε να κάνει σαν μεγάλος αδερφός.

Keywords
Τυχαία Θέματα