Δείτε το πρώτο teaser του Game of Thrones – Ποια μεγάλη επιστροφή προμηνύει; [βίντεο]

Είχανε δεν είχαν στο HBO κατάφεραν να κάνουν το Game of Thrones τη σειρά του ενός χαρακτήρα. Με τον τρόπο που τέλειωσε ο 5ος κύκλος, έκαναν τους πάντες να αφήσουν στην άκρη όλα τα υπόλοιπα πρόσωπα της ιστορίας και να επικεντρωθούν σε έναν. Αυτό το πεντάμηνο που έχει περάσει όλα κινούνται γύρω από τον Τζον Σνόου. Ακόμα και το πρώτο poster που είδαμε τις προάλλες αυτό είχε.

Βάλαμε κι εμείς βέβαια το χεράκι μας σε όλη αυτή τη Χιονομανία.

Κι επειδή φτάσαμε κιόλας Δεκέμβριο και δε μένει τίποτα λιγότερο από τέσσερις μήνες και 10 μέρες για να ξεκινήσει ο 6ος κύκλος, το πρώτο teaser trailer που έδωσε στη δημοσιότητα το HBO έχει πρόσωπα που έχουμε να δούμε καιρό, έχει πρόσωπα που δεν ξέρουμε τι τους επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά κυρίως έχουμε Τζον Σνόου.

Το βίντεο ξεκινάει με τον Τζον Σνόου να στέκεται αγέρωχος και να κοιτάζει με αυτό το πάντα θλιβερό βλέμμα προς αυτά που ίσως έρχονται, αλλά το παρελθόν έχει ήδη γραφτεί. Το μέλλον είναι που θα έρθει αλλιώς από αυτό που το περιμένουν όσοι έγραψαν το παρόν.

Στο τέλος βλέπουμε τις μαχαιριές που του ρίχνουν, αλλά και όλα τα χτυπήματα που έχουν δεχτεί οι Σταρκ, καθώς το οραματικό βλέμμα του Μπραν Σταρκ περνάει φευγαλέα και ακούγεται η φωνή του να λέει «Δεν έχουν ιδέα τι πρόκειται να συμβεί».

Πηγή: ToraTora.gr

The post Δείτε το πρώτο teaser του Game of Thrones – Ποια μεγάλη επιστροφή προμηνύει; [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα