Η «μπάλα» στην διοίκηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑΗ «μπάλα» στην διοίκησηΠαρασκευή, Οκτώβριος 23, 2015 - 16:09

Μπορεί να προέχουν τα αγωνιστικά, ωστόσο στον Ολυμπιακό δεν αφήνουν τα υπόλοιπα θέματα στην τύχη τους.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΧΑΡΗ ΔΑΝΤΣΗ

Ενα από αυτά που αναμένεται να τεθεί σύντομα επί τάπητος είναι αυτό της ανανέωσης συμβολαίου του Λεάντρο Σαλίνο. Αλλωστε, πιέζει και η πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Ο Φελίπε Φορτούνα, εκπρόσωπος του 30χρονου Βραζιλιάνου αμυντικού, υποστήριξε σε δηλώσεις του πως έχει δεχτεί κρούσεις από Πορτογαλία,

Τουρκία και Γαλλία για τον πελάτη του, υπογραμμίζοντας όμως ότι επιθυμία του Σαλίνο είναι να παραμείνει στην Ελλάδα. «Ο Λεάντρο είναι πολύ χαρούμενος στην Ελλάδα. Πρόσφατα, γεννήθηκε στην Αθήνα και η κόρη του. Αγαπά τους οπαδούς του συλλόγου και θέλει πολύ να ανανεώσει. Ολα θα εξαρτηθούν από τον Ολυμπιακό» δήλωσε αρχικά ο Φορτούνα, προσθέτοντας όμως «δεν θέλουμε να περιμένουμε μέχρι το τέλος του χρόνου για την επίλυση του θέματος». Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο των δύο πλευρών ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2016, και από τον προσεχή Ιανουάριο ο παίκτης θα έχει το δικαίωμα να συζητά με οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο για την περίπτωσή του. Πάντως, ο Μάρκο Σίλβα τον θεωρεί ένα πολύτιμο «γρανάζι» για τη λειτουργία της ομάδας του και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα εισηγηθεί την παραμονή του στο μεγάλο λιμάνι.

Οσον αφορά τα αγωνιστικά, αγώνα δρόμου για να προλάβουν το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο (για την 8η Αγωνιστική) δίνουν οι Εστέμπαν Καμπιάσο και Τζίμι Ντουρμάζ. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ακολούθησε χθες θεραπεία, ενώ ο Σουηδός εξτρέμ κινήθηκε συντηρητικά, και τις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει αν θα δώσουν το «παρών» στο Περιστέρι. Στα... πιτς παραμένουν και οι Φουστέρ, Μανιάτης, Μπουχαλάκης, Αυλωνίτης.

Στο μεταξύ, παράταση εκ νέου πήρε η υπόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο οποίος έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις για το αν ασκεί διοίκηση, δεν έδωσε το «παρών» στη χθεσινή συνεδρίαση, και εκπροσωπήθηκε από τους δικηγόρους του, οι οποίοι και μετέφεραν τη θέση του. Περαιτέρω εξηγήσεις θα δοθούν μέσω υπομνήματος το οποίο θα καταθέσουν οι νομικοί του μέχρι τη Δευτέρα, ενώ η απόφαση της Επιτροπής θα ανακοινωθεί σε δύο εβδομάδες (5/11).

Keywords
Τυχαία Θέματα