Η άσχημη κούκλα!

ΚΟΣΜΟΣΗ άσχημη κούκλα!Δευτέρα, Σεπτέμβριος 18, 2017 - 17:55

❱❱ Περιζήτητο το μοντέλο Τζαζέλ Ζανούτι, με το ανδρόγυνο look, το ξυρισμένο κεφάλι και τα... αξεσουάρ δοντιών

«Δεν είμαι αγόρι, δεν είμαι κορίτσι, είμαι απλά ένα πλάσμα». Ετσι επιλέγει να συστήνεται η Τζαζέλ Ζανούτι, το μοντέλο με το ξυρισμένο κεφάλι, τα ανύπαρκτα φρύδια και τα ιδιαίτερα αξεσουάρ δοντιών. Και αν ξεχνάς το όνομά της, δεν ξεχνάς την εμφάνισή της, που την έχει κάνει περιζήτητη στις πασαρέλες, όπως εκείνη με ρούχα της Rihanna για την Puma

στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.



Εκανε το ντεμπούτο της το 2016, όταν την ανακάλυψε ο φωτογράφος Νικ Νάιτ στο Instagram, όπου μετρά πάνω από 270.000 ακολούθους, λόγω του περίεργου, εντελώς προσωπικού και ασυνήθιστου look της, που δύσκολα ξεχνά κανείς. Το ψηλόλιγνο 21χρονο μοντέλο συνδυάζει το ανδρόγυνο στιλ που έχει υιοθετήσει με ξυρισμένο κεφάλι και φρύδια, στα οποία, όπως αποκάλυψε στην πρώτη της συνέντευξη στη «Vogue», ζωγραφίζει περίεργα σύμβολα, γράμματα ή φράσεις, ώστε να δίνουν ένα στίγμα των σκέψεών της ή να λένε και μια διαφορετική ιστορία.

Οσον αφορά την αδυναμία της, τα αξεσουάρ δοντιών, εκτός από σιδεράκια, προτιμά τις ασημένιες ή χρυσές θήκες σε περισσότερα του ενός δόντια, και όχι στα ίδια κάθε φορά, αλλά και στο κενό ανάμεσα στα δύο μπροστινά της, το οποίο εντέχνως προσθέτει. Τα αξεσουάρ αυτά αποτελούν και το σήμα κατατεθέν της εικόνας της, αφού, όπως παραδέχθηκε, «δεν φεύγω από το σπίτι μου χωρίς αυτά».

Εξωτική μορφή

Τις φωτογραφίες της στο Instagram πολλές φορές τις επεξεργάζεται δίνοντας στην εικόνα της εξωτική μορφή με έντονα εξωτικά αυτιά, μάτια κ.λπ. Οσο για το όνομα με το οποίο έγινε διάσημη στο κοινωνικό δίκτυο, το «UglyWorldwide» («Παγκοσμίως Ασχημη»), όπως εξήγησε στο περιοδικό «Oyster» το διάλεξε όταν μια φίλη της χαρακτήρισε τις «μεταμφιέσεις» της στις φωτογραφίες μοναδικούς χαρακτήρες ασχήμιας. Και, όπως φαίνεται, αυτές οι «άσχημες» εικόνες είναι που στηρίζουν την επιτυχία της.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα