Η ανιψιά της Λεπέν full in love με ακροδεξιό Ιταλό πολιτικό

ΚΟΣΜΟΣΗ ανιψιά της Λεπέν full in love με ακροδεξιό Ιταλό πολιτικόΔευτέρα, Ιούλιος 23, 2018 - 16:54

❱❱ Η ανιψιά της Μαρίν Λεπέν, Μαριόν Μαρεσάλ, και το στέλεχος της ιταλικής Λέγκας Βιντσέντζο Σόφο αποτελούν εδώ και λίγο καιρό το νέο hot ζευγάρι της ευρωπαϊκής Ακροδεξιάς.

Το ειδύλλιο μεταξύ της 28χρονης εγγονής του Ζαν Μαρί Λεπέν και του Μιλανέζου πολιτικού, που ασχολείται κυρίως με την πολιτική του εθνικιστικού

κόμματος στον τομέα του πολιτισμού, αποκάλυψε το ιταλικό περιοδικό «Chi», το οποίο τους απαθανάτισε να ερωτοτροπούν σε παραλία της Λιγουρίας.

«Το νέο γοητευτικό ζευγάρι της υπερεθνικιστικής κυριαρχίας», όπως τους αποκαλεί το ιταλικό «Vanity Fair», συμμετείχε από κοινού πριν από μερικές ημέρες σε μια ημερίδα με τίτλο «Οι εισβολές των βαρβάρων, η εθνική κυριαρχία και η εξουσία» στην Αμέλια, στις ακτές της Λιγουρίας, προτού περάσει λίγες ημέρες στο Τσίνκε Τέρε απολαμβάνοντας τον έρωτά του.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η Μαρεσάλ και ο Σόφο γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου στο Μιλάνο το 2016, τη χρονιά που εκείνη χώρισε από τον πατέρα της κόρης της και έκτοτε έγιναν αχώριστοι.

Ο Ιταλός πολιτικός επιβεβαίωσε τη σχέση τους σε επικοινωνία του με το «Vanity Fair», ωστόσο τόνισε πως δεν είναι συνηθισμένος να μιλάει για τα προσωπικά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα