Η Αμφίπολη έκρυβε το... «Φ+Μ Live»

SHOWBIZΗ Αμφίπολη έκρυβε το... «Φ+Μ Live»Παρασκευή, Σεπτέμβριος 12, 2014 - 17:44

Τι κρύβει ο τύμβος της Αμφίπολης; Ποια είναι τα μυστικά του; Δημοσιογράφοι, επιστήμονες, κάτοικοι της περιοχής αγωνιούν για το τι υπάρχει μέσα στον τάφο που βρίσκεται στον λόφο Καστά. Το μυστικό της σπουδαίας αρχαιολογικής ανακάλυψης δεν είναι άλλο από... τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου, ντυμένους φυσικά ως αρχαίους Ελληνες. Με έμπνευση

από την επικαιρότητα, οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν κάτι για να ταράξουν -ακόμη και τα αρχαιολογικά- νερά. Αφού η κάμερα αρχίζει το travelling με προορισμό το εσωτερικού του τάφου, οι παρουσιαστές εμφανίζονται στον τύμβο.

Η λέξη «Αμφίπολη» είναι γραμμένη με αρχαϊκή γραμματοσειρά και ένας σεισμός «κουνάει» τα γράμματα. Το φι πέφτει στα πόδια του Φώτη και το μι στα πόδια της Μαρίας, ενώ το λάμδα παίρνει τη θέση του στη λέξη «λάιβ». Εννοείται, βέβαια, ότι παρουσιαστές και τεχνικοί το διασκέδασαν μέχρι δακρύων στο γύρισμα.

Η «Espresso», μάλιστα, εξασφάλισε και φωτογραφίες από την προετοιμασία του Φώτη και της Μαρίας, λίγο πριν φορέσουν τους χιτώνες τους και με τη βοήθεια του green box εμφανιστούν στον τάφο της Αμφίπολης. Η δημοφιλής εκπομπή αναμένεται στον αέρα τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου στις 16.00.

Keywords
Τυχαία Θέματα