Η «αφέντρα» που έγινε ναυαγός!
❱❱ Σώα εντοπίστηκε ανοιχτά της Ιαπωνίας 48χρονη που ταξίδευε με σκάφος παρέα με φίλη της
ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ
Ντομινατρίξ και χορεύτρια εξωτικών χορών έγινε Αμερικανίδα για να πραγματοποιήσει το όνειρό της να διασχίσει τον Ειρηνικό Ωκεανό μαζί με φίλη της.
Η Τζένιφερ Απελ, όμως, που υπήρξε και συγγραφέας ερωτικών μυθιστορημάτων, στα οποία φιγουράρουν σαδομαζοχιστικές φωτογραφίες της ίδιας, αποδείχτηκε ναυτικός της κακιάς ώρας, καθώς χάθηκε στον ωκεανό για πέντε μήνες.
Η 48χρονη Απελ αποφάσισε να εγγραφεί σε εξειδικευμένη στο σαδομαζοχιστικό σεξ ιστοσελίδα το 2016, όταν καταστράφηκε οικονομικά, καθώς απέτυχε η βιολογική καλλιέργεια που είχε στη Χονολουλού. Την ίδια περίοδο κατέστρεψε το ιδιωτικό σκάφος της ρίχνοντάς το στα βράχια, ενώ οι πωλήσεις από τα δύο ερωτικά βιβλία της ήταν απογοητευτικές, παρόλο που είχε κάνει τα πάντα για να τραβήξει την προσοχή των αναγνωστών. Στο πρώτο βιβλίο της, που ήταν αυτοβιογραφικό και κυκλοφόρησε το 2005, υπήρχε γυμνή φωτογραφία της ίδιας πάνω σε μηχανή, καθώς και δεύτερη, στην οποία, ολόγυμνη, μαστιγώνει μια γυναίκα, ενώ περιγράφει όργια αλά «50 αποχρώσεις του Γκρι» με παντρεμένα ζευγάρια, τρίο με νεότερους εραστές και λεσβιακό σεξ. Στο δεύτερο, ένα ερωτικό μυθιστόρημα του 2015, περιγράφει τον έρωτα μεταξύ ενός ναυτικού, μιας ντομινατρίξ και του «σκλάβου» της.
Στις 3 Μαΐου απέπλευσε με το σκάφος της από τη Χονολουλού μαζί με την 27χρονη Τάσια Φουίβα, την οποία είχε γνωρίσει μόλις λίγες ημέρες νωρίτερα, με προορισμό την Ταϊτή, όπου ήθελε να δημιουργήσει βιολογική φάρμα. Στις 25 Οκτωβρίου τις περισυνέλεξε, εμφανώς αδυνατισμένες, πλοίο του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού ανοιχτά της Ιαπωνίας. Οι δύο γυναίκες υποστήριξαν ότι είχαν χαθεί στον ωκεανό έπειτα από καταιγίδα και ότι τα διερχόμενα πλοία αγνόησαν τα σήματα κινδύνου που εξέπεμψαν. Ωστόσο, αποδείχτηκε ότι δεν υπήρξε καμία καταιγίδα στην περιοχή και ότι δεν είχαν ενεργοποιήσει το σήμα κινδύνου, αφήνοντας το «μυστήριο» να πλανάται για το τι ακριβώς συνέβη.
Παράληψη από το RSS:- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Lifestyle
- Δύο φράσεις που πρέπει να πάψεις να λες για να πετύχεις
- Φως στο Τούνελ: Η εξέλιξη υπόθεσης που συγκλόνισε την Αγγελική Νικολούλη!
- Εντυπωσιακή η Ολυμπία Χοψονίδου στις κερκίδες για χάρη του Σπανούλη
- Κατερίνα Καινούργιου: Μεταλλάξεις και έρωτες μιας (wannabe) barbie της TV
- Η Όλγα Πηλιάκη επιστρέφει στην Ελλάδα. Η πρώτη φωτογραφία από το αεροδρόμιο
- Για πρώτη φορά: Ο Κρατερός Κατσούλης απαντάει στον Πάνο Μουζουράκη για το εξώδικο!
- Οι 10 καφέ μπότες που θα σε ξελασπώσουν τον Χειμώνα
- Σε σπάνια εμφάνισή της, η Άντα Παπανδρέου έκλεψε την παράσταση με το look της
- Γιώργος Πατούλης: Με τη Μαρίνα θέλουμε να σπάσουμε τα ταμπού!
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Espresso

- Τελευταία Νέα Espresso
- Success story με γεύση σουβλάκι
- «Σιδέρωσαν» και σύζυγο γιατρού
- Γιώργος Πατούλης: Με τη Μαρίνα θέλουμε να σπάσουμε τα ταμπού!
- Κατερίνα Καινούργιου: Μεταλλάξεις και έρωτες μιας (wannabe) barbie της TV
- Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 11-12 Νοεμβρίου
- Ετοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα
- Και ο έκφυλος Γουάινστιν στα «Paradise Papers»!
- «Έσβησε» σε γηροκομείο η Κάριν Ντορ, που υπήρξε κορίτσι του 007
- Γκρεμίζουν το είδωλο του Σπέισι
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Lifestyle
- Nomads: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την άφιξη της Όλγας Πηλιάκη στο Ελευθέριος Βενιζέλος!
- Shakira: Συνεχίζει να ακυρώνει τις συναυλίες της λόγω προβλήματος υγείας – Η επίσημη ανακοίνωση
- Ποια εγκληματική προσωπικότητα αντιστοιχεί στο ζώδιό σου;
- Το φωτογραφικό άλμπουμ από τον πολιτικό γάμο του Απόστολου Γιάννου
- Ελλάδα - Κροατία: Αλλάζει όλη την ομάδα ο Σκίμπε!
- Δύο φράσεις που πρέπει να πάψεις να λες για να πετύχεις
- Σε σπάνια εμφάνισή της, η Άντα Παπανδρέου έκλεψε την παράσταση με το look της
- Το Εθνικό Θέατρο στις προθήκες του Μουσείου Μπενάκη