Κατερίνα Καινούργιου: Μεταλλάξεις και έρωτες μιας (wannabe) barbie της TV

SHOWBIZΟ βίος και η πολιτεία της Κατερίνας ΚαινούργιουΚατερίνα Καινούργιου: Μεταλλάξεις και έρωτες μιας (wannabe) barbie της TVΣάββατο, Νοέμβριος 11, 2017 - 15:00

❱❱ Η τηλεπερσόνα που έγινε «κεντρικιά» • Η Καινούργιου μπροστά και πίσω από τις κάμερες
❱❱ Πρωτοξεκίνησε μελαχρινή, με παραπανίσια κιλά, σχεδόν ανύπαρκτο στήθος και αετίσια μύτη

Μια φορά κι έναν καιρό στην Πεύκη Αττικής, σε μια πολυτελή κατοικία, γεννήθηκε -την 1η Μαΐου του 1985- ένα

όμορφο κοριτσάκι που βαφτίστηκε Κατερίνα. Μεγάλωσε στα πούπουλα μαζί με τον αδελφό της, Πάνο, και οι γονείς της, Δημήτρης και Θάλεια, με δυσκολία τής χαλούσαν χατίρι. Εκτός του ότι ήταν η πριγκιπέσα τους, δεν μπορούσαν να αντισταθούν στα μεγάλα ανοιχτόχρωμα μάτια της, που ικετευτικά τούς κοιτούσαν όταν ήθελε ένα νέο παιχνίδι.

Φορώντας τις ροζ φούστες tutu και τις πουέντ, ξεχώριζε σε ύψος από όλα τα κοριτσάκια της ηλικίας της στο μπαλέτο, ενώ η δίψα της για γνώση τής εξασφάλισε το πτυχίο αγγλικής γλώσσας. Τα γαλλικά τα έμαθε στο ιδιωτικό σχολείο Saint Joseph, από όπου τελείωσε με άριστα (σ.σ.: μεταξύ των καθηγητριών της ήταν η Μαρίνα Πατούλη, που υπήρξε ένα από τα πρώτα είδωλά της) κι έπειτα σπούδασε Επικοινωνία και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθήνας.

Η χαϊδεμένη εγγονή του παππού και της γιαγιάς ονειρευόταν από μικρή να γίνει η νέα Ελένη Μενεγάκη. Ξεκίνησε ως ρεπόρτερ στην εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου «Χωρίς ταμπού», στον τηλεοπτικό σταθμό Τηλεάστυ. Τότε ήταν μελαχρινή, με παραπανίσια κιλά, με σχεδόν ανύπαρκτο στήθος και μια... αετίσια μύτη που της χάλαγε τη μόστρα.

Ομως πίστευε πως με σκληρή δουλειά και αψεγάδιαστη εμφάνιση θα μπορούσε να εξελιχθεί στην Ελληνίδα Βarbie της TV. Αυτό έγινε αυτοσκοπός και μέσω γνωριμιών κατάφερε σύντομα να κάνει επαγγελματικά βήματα μπροστά.

Σταθμός στην καριέρα της, η συνεργασία της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «Ομορφος κόσμος το πρωί» ως ρεπόρτερ. Μάλιστα, η φήμη της έφτασε μέχρι τα αυτιά του Γιώργου Καπουτζίδη, που της έδωσε ρόλο μερικών δευτερολέπτων στο φινάλε της κωμικής σειράς «Στο παρά πέντε».

Την επομένη χρονιά βρέθηκε μπροστά από τις κάμερες στην πρωινή εκπομπή «Ομορφος κόσμος», με νέα μύτη και πλούσιο στήθος (!). Συμπτωματικά, εκείνη την περίοδο η δημοσιογράφος έκλεινε δύο χρόνια μεγάλου έρωτα με τον executive producer της Ena Production του ΑΝΤ1, Ευγένιο Κατραβά, αδελφό της ισχυρής Ελενας Κατραβά, που τότε εργαζόταν στον ψυχαγωγικό τομέα του Mega.

Με μόνο ψεγάδι τη δυσκολία της να προφέρει το «ρο», η Κατερίνα Καινούργιου επέτρεψε στον Ηλία Ψινάκη να της βάλει on air ένα φελλό στο στόμα, προκειμένου να προφέρει καθαρά το σύμφωνο. Αργότερα παραδέχτηκε πως αυτή ήταν η χειρότερη στιγμή της καριέρας της, αφού και εκτέθηκε και γελοιοποιήθηκε. Με νέα εμφάνιση και ολόλευκη «χτισμένη» οδοντοστοιχία, το 2009 έκανε διακριτικές εμφανίσεις στον «Πρωινό καφέ» με παρουσιαστές την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Νίκο Μουτσινά. Αυτό ήταν το καλό. Το καλύτερο ήταν πως εργαζόταν κάτω από την ίδια στέγη με τον σύντροφό της! Η εκπομπή όμως έληξε άδοξα το Πάσχα του 2010 και η Κατερίνα κατέληξε άνεργη, αλλά και χωρισμένη. Με πρωτοβουλία της «ξήλωσε» τον Κατραβά από τη ζωή της.

Χωρισμοί

Ο επόμενος έρωτας δεν άργησε. Ηταν με νεαρό τραγουδιστή, αλλά δεν έγινε γνωστός στα media, όπως η σχέση της που ακολούθησε με τον Γιώργο Σαμαρά. Τότε δήλωνε παντού ευτυχισμένη, αλλά ο δεσμός με τον διεθνή ποδοσφαιριστή κράτησε όσο ένα ζεστό καλοκαίρι στα Χανιά και στη Μύκονο, ίσα ίσα για να τρέχουν οι παπαράτσι ξοπίσω τους.

Οπως αποκαλύπτει πηγή από το περιβάλλον του αθλητή, η Κατερίνα δεν δέχτηκε εύκολα τον χωρισμό τους. Μέχρι στη Γερμανία ταξίδεψε για χάρη του, δήθεν για να του κάνει έκπληξη, μα όταν χτύπησε την πόρτα του δωματίου στο ξενοδοχείο όπου διέμενε με την ομάδα του, εκείνος, θυμωμένος, της είπε να φύγει. Βλέπετε, ο διεθνής μας ήδη ήταν σε σχέση με την Ελένη Φουρέιρα. Πληγωμένη, με τον εγωισμό της καταρρακωμένο, έπεσε στην αγκαλιά του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Ο επιχειρηματίας ήταν αρκετά σοβαρός και δεν του άρεσαν τα φλας και οι κάμερες, όπως και η δημοσιοποίηση κάθε στιγμή της προσωπικής του ζωής, ωστόσο έδειχνε να αγαπά την γλυκιά celebrity κι έκανε υπομονή για τριάμισι χρόνια πριν από τον οριστικό χωρισμό. Μετά μην τον είδατε...

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά της, ύστερα από το τέλος του επιτυχημένου «Δέστε τους» η Κατερίνα, που δεν μιλιόταν πλέον με τους βασικούς παρουσιαστές Νίκο Μουτσινά και Μαρία Ηλιάκη, παρουσίασε το «Ολα παίζουν» με τους Γιώργο Λιανό, Μπέττυ Μαγγίρα και Αλέκα Καμηλά. Η τηλεθέαση είχε νούμερα «Αρκτικής» και οι διάδρομοι του καναλιού ήταν στρωμένοι με... ψεύτικες βλεφαρίδες και ποστίς. Το 2015 δέχτηκε την πιο ωραία πρόταση της ζωής της. Και δεν ήταν γάμου... Με την υποστήριξη σημαντικού στελέχους του Alpha έγινε... κεντρικιά (όπως είπε η ίδια στον αέρα) στην εκπομπή «Λόγω TiVis» με δικό της πάνελ.

Ωστόσο, το πρότζεκτ κόπηκε πρόωρα, λόγω χαμηλής τηλεθέασης. Τζάμπα τα «τσιμπήματα» ομορφιάς και οι τρέσες για τα μαλλιά που κατέφθαναν με... φορτηγά στην Κάντζα, μια και είχε τερματίσει πλέον τις αισθητικές επεμβάσεις στη μύτη και -δις- στο στήθος.

Κατατρεγμένη

Η ίδια έφυγε από το κανάλι κατατρεγμένη και με τη φήμη της... μαυρόγατας, αφού σε όποια εκπομπή την έβαζαν είχε άδοξο τέλος. Aπογοητευμένη βρέθηκε στο κανάλι Ε, όπου στέφθηκε κι εκεί... κεντρικιά, αλλά και καφετζού! Εγινε ο θηλυκός Τάκης Τσουκαλάς καταδικάζοντας, κριτικάροντας κι αντίστοιχα χαϊδεύοντας επωνύμους ή βγάζοντας κυρίες σε τηλεφωνικές γραμμές, με στόχο να φτάσει την τηλεοπτική κατινιά στο peack της.

Μέσα στο τηλεοπτικό μπάχαλο και την ασυνάρτητη σκαλέτα, ένα άστοχο ρεπορτάζ στοίχισε και τη φιλία της με την Ελένη Μενεγάκη. Κι εκεί πελάγωσε... Πιο ηχηρό χαστούκι από αυτό δεν είχε φάει ούτε παιδί. Παραμένοντας σταθερά στο... στόχαστρο της τηλεκριτικού Αφροδίτης Γραμμέλη, το sex symbol που βάλλεται από παντού αποφάσισε να παραδεχτεί στο «Late Night» του Γιώργου Λιάγκα πως δεν έχει κάνει ακόμα το τέλειο σεξ. Κι όλοι πάγωσαν ξαφνικά και αναρωτήθηκαν γιατί να προβεί σε τέτοια αποκάλυψη...

Κι όμως, η celebrity που «στράβωσε» κολόνα στο photoshop για να φανεί ακόμα πιο αδύνατη, χορεύει επί τούτου άτσαλα στην πασαρέλα του στούντιο, συμβουλεύοντας με σοβαρότητα την τηλεθεάτρια που ρίχνει αντισυλληπτικά στον καφέ της νύφης της για να μη μείνει έγκυος!

Κατερίνα ΚαινούργιουΠαράληψη από το RSS:
Keywords
barbie, barbie, ερωτες, ελενη μενεγακη, μαΐου, ροζ, αθηνα, νέα, εμφάνιση, ena, ΑΝΤ1, mega, air, πασχα, media, σαμαρας, καλοκαιρι, χανια, μυκονος, alpha, εγινε, symbol, night, photoshop, rss, νουμερα τηλεθεασης, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, eurobank alpha, alpha eurobank, Καλή Χρονιά, πασχα 2012, τελος του κοσμου, ελενη, μαρια ηλιακη, τηλεθεαση, γερμανια, γνωση, δουλεια, καριερα, υψος, φιλια, alpha, mega, photoshop, rss, αγκαλια, αποκαλυψη, αυτια, βλεφαριδες, γαλλικα, γινει, γονεις, διψα, δις, εγινε, ευκολα, ειπε, εμφάνιση, επικοινωνια, εφυγε, ζωη, ζωης, ιδια, υπομονη, καμερες, καποδιστριακο, κιλα, μαΐου, μαλλια, ματια, μενεγακη, μαρια, ρεπορτερ, μυτη, νικο, νοεμβριος, ξενοδοχειο, ομαδα, παιδι, περιβαλλον, πευκη, πηγη, ροζ, πολιτεια, πορτα, πτυχιο, ρολο, συντομα, στομα, σχολειο, τηλεαστυ, φουρειρα, φημη, φορα, φορτηγα, ψευτικες βλεφαριδες, air, αρναουτογλου, βηματα, δημητρης, εμφανισεις, ena, εθνικο, media, μεινει, μπαλετο, μπροστα, μυκονο, παιχνιδι, symbol, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα