Η Miss Αυστρία αλά Mamma mia

ΚΟΣΜΟΣΗ Miss Αυστρία αλά Mamma miaΤρίτη, Μάιος 20, 2014 - 16:55

Λίγη από τη χολιγουντιανή λάμψη και πολλή από την ελληνική ομορφιά θα προσθέσει στην... αλά «Mamma mia» φωτογράφιση που θα κάνει στο Πήλιο η Μις Αυστρία 2013! Η πανύψηλη καλλονή Ena Kadic στο τέλος του μήνα θα αφήσει για λίγο τη Βιέννη και θα ετοιμάσει βαλίτσες για την Ελλάδα προκειμένου να φωτογραφηθεί για τις ανάγκες καμπάνιας προώθησης της πατρίδας μας στη χώρα της κεντρικής

Ευρώπης. H φωτογράφιση, που θα λάβει χώρα στο Πήλιο και κυρίως στην Νταμούχαρη, όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας «Mamma mia» με τη Μέριλ Στριπ, κανονίστηκε από το ταξιδιωτικό γραφείο του Βόλου Les Hirondelles και το παράρτημα της Mamma mia weddings και αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου για την προώθηση της πανέμορφης ελληνικής περιοχής της Μαγνησίας στην αυστριακή αγορά.

Μιλώντας στην «Espresso» ο τουριστικός πράκτορας και ιδιοκτήτης των Les Hirondelles (Τα Χελιδόνια) Δημήτρης Λεβέντης τόνισε ότι στα τέλη Μαΐου η Μις Αυστρία 2013 θα έρθει στη χώρα μας όπου θα φιλοξενηθεί στο παραθαλάσσιο χωριό του Πηλίου Αγιος Ιωάννης που βρίσκεται δίπλα στην Νταμούχαρη: «Το γραφείο μας έχει δημιουργήσει ένα ειδικό τμήμα που ονομάζεται "Mamma mia Weddings", το οποίο αναλαμβάνει τον γαμήλιο τουρισμό. Μελλόνυμφα ζευγάρια έρχονται από την Αγγλία και τη Ρωσία και παντρεύονται στην παραλία αλά "Mamma mia", με εκδηλώσεις που παραπέμπουν στην ταινία και φυσικά θα χορέψουν το θρυλικό "Dancing Queen". Επίσης, θα κάνουν κρουαζιέρα στον Παγασητικό και θα γευτούν παραδοσιακές νοστιμιές, σε ένα γαμήλιο πάρτι που θα θυμούνται για όλη τους τη ζωή».

Οπως πρόσθεσε ο κ. Λεβέντης, πρόκειται για μια προσπάθεια του γραφείου τους μαζί με τοπικούς άρχοντες: «Για τον λόγο αυτό διοργανώσαμε πριν από λίγο καιρό μια παρουσίαση στη Βιέννη με 80 tour operators από την Αυστρία. Η Βιέννη εξάλλου έχει άμεση αεροπορική ανταπόκριση με το αεροδρόμιο του Βόλου στη Νέα Αγχίαλο. Στην παρουσίαση αυτή παρευρέθηκε και η Μις Αυστρία 2013, την οποία προσκάλεσα να έρθει στην Ελλάδα για να κάνει φωτογράφιση στην Νταμούχαρη. Δεν έχει ξανάρθει και ενθουσιάστηκε πολύ. Η φωτογράφιση θα προβληθεί στη χώρα της και φυσικά θα τη χρησιμοποιήσουμε κι εμείς σαν μια καλή προβολή».

Eύα Παπαδάτου

Keywords
Τυχαία Θέματα