Πήγε να κλαδέψει τις ελιές και τον σκότωσε αφηνιασμένος ταύρος!

17:06 7/3/2019 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΠήγε να κλαδέψει τις ελιές και τον σκότωσε αφηνιασμένος ταύρος!Πέμπτη, Μάρτιος 7, 2019 - 17:04

❱❱ Μαρτυρικό θάνατο από τα κέρατα ενός αφηνιασμένου ταύρου βρήκε ένας 71χρονος συνταξιούχος την ώρα που κλάδευε τις ελιές του στην Αρχαία Κόρινθο!

Αρχικά, όταν οι αστυνομικοί κλήθηκαν στην περιοχή κάτω από το αρχαίο κάστρο όπου κειτόταν νεκρός ο ηλικιωμένος, θεώρησαν ότι πρόκειται για δολοφονία, καθώς εκτίμησαν ότι τα τραύματα στην κοιλιά του προέρχονταν από μαχαίρι.

Ομως, την ώρα που εξέταζαν τον χώρο περιμένοντας να έρθει ο ιατροδικαστής, τον οποίο είχαν καλέσει, δέχτηκαν

επίθεση από έναν ταύρο, ο οποίος μάλιστα χτύπησε το περιπολικό τους προκαλώντας του ζημιές! Μάλιστα, ενώ ο ένας αστυνομικός προσπαθούσε να απομακρυνθεί, ο δεύτερος βλέποντας τον κίνδυνο να τον τραυματίσει το αγριεμένο ζώο πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του όπλο και το θανάτωσε!

Λίγο αργότερα ο ιατροδικαστής συσχέτισε την παρουσία ενός αδέσποτου κοπαδιού στην περιοχή με τα θανάσιμα πλήγματα στην κοιλιά του θύματος. Ετσι κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο άτυχος άνδρας είχε χτυπηθεί από τα κέρατα του ζώου στην πλάτη, έπεσε στον σωρό με τα ξύλα που είχε κλαδέψει και ξεψύχησε μέσα σε λίγες στιγμές.

Ο ηλικιωμένος ήταν συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος και διατηρούσε ελιές στην περιοχή όπου κινείται ανεξέλεγκτο το άγριο κοπάδι, για το οποίο υπάρχουν πολλές καταγγελίες. Για το τραγικό περιστατικό συνελήφθησαν οι δύο νεαροί ιδιοκτήτες του στάβλου, οι οποίοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα