Χοψονίδου και Σπανούλης έφτιαξαν «πεντάδα»!

SHOWBIZΓεννήθηκε το πέμπτο παιδί τουςΧοψονίδου και Σπανούλης έφτιαξαν «πεντάδα»!Τρίτη, Σεπτέμβριος 26, 2017 - 13:27

❱❱ Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη Ολυμπία Χοψονίδου έφερε χθες το πρωί στις 9.50 στον κόσμο...

Συμπλήρωσε την... μπασκετική πεντάδα! Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη Ολυμπία Χοψονίδου έφερε χθες το πρωί στις 9.50 στον κόσμο τη δεύτερη κόρη του ζευγαριού και πέμπτο παιδί στο σύνολο.

Ο

ευτυχής μπαμπάς, ο οποίος επέστρεψε άρον άρον το Σάββατο από το Ηράκλειο, όπου βρισκόταν για τουρνουά με την ομάδα του, για να βρεθεί στο πλευρό της συζύγου του, ανακοίνωσε το υπέροχο νέο στο Instagram. «Μόλις γεννήσαμε! Το 5ο» έγραψε δίπλα από τη φωτογραφία που δείχνει τα πατουσάκια της δεσποινίδας Σπανούλη, για να δεχτεί εκατοντάδες ευχές από τους διαδικτυακούς φίλους του.

Λίγο αργότερα και η θεία Βαλέρια Χοψονίδου μάς έδειξε το κεφαλάκι της μικρούλας, καθώς και την «ταυτότητά» της, από την οποία ενημερωθήκαμε ότι το νεότερο μέλος της οικογένειας Σπανούλη γεννήθηκε με ύψος 54 (!) πόντους, βάρος 3.720 και τρέφεται αποκλειστικά με μητρικό γάλα! Το πρώην μοντέλο, που τα εγκατέλειψε όλα για να αφιερωθεί στην οικογένειά του, και ο Ελληνας γκαρντ από την πρώτη στιγμή -παντρεύτηκαν πριν από έξι χρόνια- επιθυμούσαν το σπιτικό τους να γεμίσει με πολλές παιδικές φωνούλες και τα κατάφεραν!

Και αν κρίνουμε από τις ευχές των φαν του «Kill Bill», μπορεί να υπάρξει και συνέχεια... «Να σου ζήσει, αρχηγέ. Ετοίμασε το επόμενο για το Βελιγράδι τον Μάιο»!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα