Γοργόνες στη στεριά

SHOWBIZΓοργόνες στη στεριάΔευτέρα, Αύγουστος 17, 2015 - 16:54

«Κορμιά θανατηφόρα» της εγχώριας showbiz πρώτη ξαπλώστρα κύμα αναστατώνουν (τους πάντες)!

Από πότε οι γοργόνες βγαίνουν στη στεριά; Από τότε που ο υδράργυρος χτύπησε... κόκκινο. Καλλίγραμμα κορίτσια έχουν πιάσει πρώτη ξαπλώστρα κύμα για να δροσιστούν σε πλαζ όλης της χώρας.

Η Βιβή Μαστραλέξη, που μας συστήθηκε πριν από χρόνια με τη διασκευή του κομματιού «Είσαι νινί ακόμα», παραμένει σταθερή αξία της Χαλκιδικής. Η μελαχρινή τραγουδίστρια διατηρεί

αναλογίες μοντέλου, που γίνονται πιο «εκρηκτικές» φορώντας φούξια μπικίνι. Πεντακόσια συν χιλιόμετρα νοτιότερα, στη Βάρκιζα, η Μαρία Καλαγκμπόρ «επιδεικνύει» τη σοκολατένια ομορφιά της επιλέγοντας σχεδόν χρυσαφένιο μαγιό. Λίγες ξαπλώστρες πιο μακριά ο φακός «συνέλαβε» την Playmate 2011 Ηρώ Λεγάκη. Το μοντέλο εμφανίστηκε με βίντατζ μαύρο μπικίνι, που κολάκευε το άψογο κορμί της.
Στη Μύκονο τα... καρδιοχτύπια έγιναν πιο δυνατά στη θέα της Μπελέν Ροντρίγκεζ. Η Αργεντινή τηλεπερσόνα, μοντέλο και ηθοποιός που ζει στην Ιταλία, βρίσκεται στη Μύκονο με τον σύζυγό της, τον χορευτή και χορογράφο Στέφανο ντι Μαρτίνο. Μάλιστα το ζευγάρι, το οποίο έχει κι έναν γιο δύο ετών, εθεάθη στη Φτελιά να ζει τον... έρωτά του πάνω στην ξαπλώστρα, αδιαφορώντας για τα βλέμματα που είχαν εστιάσει στο καλλίγραμμο κορμί της Μπελέν. Αλλωστε η 30χρονη καλλονή από την Αργεντινή έχει συνηθίσει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, λόγω επαγγέλματος, αλλά και εξαιτίας της πολυτάραχης ερωτικής ζωής της.

Εστεμμένες, παρουσιάστιες και μοντέλα βολτάρουν στα Ματογιάννια

Είναι για εκείνη παράδοση κάθε καλοκαίρι να δίνει το «παρών» στον τόπο καταγωγής της. Η Καταρίνα Σικινιώτη, που το 2013 κατέκτησε τον τίτλο της Μις Πορτογαλία, βρέθηκε και φέτος στη Μύκονο, αφού οι ρίζες της κρατούν από το ελληνικό νησί. Ο μπαμπάς της είναι Μυκονιάτης και η μαμά της Πορτογαλίδα. Η πρώην εστεμμένη με τη μεσογειακή ομορφιά εθεάθη πριν από μερικά βράδια να κάνει τη βόλτα της στα Ματογιάννια, κόβοντας την ανάσα. Στο νησί των ανέμων ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τη (σούπερ αδυνατισμένη) Κατερίνα Καινούργιου και τη σύντροφο του Αντώνη Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ.

Τα «έσπασε» στη Μύκονο ο Λάιονελ Ρίτσι!

«Hello, is it me you're looking for?» θα μπορούσε να αναρωτιέται ο Λάιονελ Ρίτσι περπατώντας στα σοκάκια της Χώρας στη Μύκονο. Ο Αμερικανός σταρ της ποπ και σόουλ σκηνής άφησε για λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του και βρέθηκε -και εκείνος- στο νησί των ανέμων, για να ζήσει την εμπειρία των καλοκαιρινών διακοπών σε ένα από τα hot spots του πλανήτη. Μάλιστα άφησε τους πάντες άφωνους όταν εμφανίστηκε σε μπαρ και άρχισε να χορεύει ξέφρενα με τους θαμώνες, ενώ από τα ηχεία ακουγόταν μια από τις μεγάλες επιτυχίες του. Τη σκηνή κατέγραψε ο γνωστός ηθοποιός Μάνος Γαβράς, ωστόσο ο φακός της «Espresso» τον απαθανάτισε σε μία από τις ήρεμες βόλτες του.

Keywords
Τυχαία Θέματα