Εισβολή στο σπίτι της.... Νάσιας Κονιτοπούλου

SHOWBIZΕισβολή στο σπίτι της.... Νάσιας ΚονιτοπούλουΔευτέρα, Αύγουστος 17, 2015 - 14:42

Η λευκή τριώροφη μεζονέτα της τραγουδίστριας -ηθοποιού και η ζωή με τον 18χρονο γιο της

Η λευκή τριώροφη μεζονέτα της Νάσιας Κονιτοπούλου, κόρης του αείμνηστου δασκάλου του νησιώτικου τραγουδιού Γιώργου Κονιτοπούλου, είναι ένα υπέροχο σπίτι στους πρόποδες της Πάρνηθας, μακριά από τον θόρυβο της Αθήνας.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ
[email protected]
Φωτο.:

Βαγγέλης Μασιάς

Στο ισόγειο και στον πρώτο όροφο μένει με τον 18χρονο μοναχογιό της Γιώργο, ενώ στον κάτω όροφο η πολυαγαπημένη της μητέρα Κατερίνα.
Αγόρασε το σπίτι το 1999 με τον σύζυγό της Μιχάλη Γαμπιεράκη, πολύ γνωστό μουσικό και δεξιοτέχνη του βιολιού, με τον οποίο βρίσκεται πλέον σε διάσταση. «Οταν παντρευτήκαμε μέναμε σε ένα δυαράκι στο κέντρο της Αθήνας, δώρο του μπαμπά μου. Το πουλήσαμε όταν γεννήθηκε το παιδί και μετακομίσαμε σε διαμέρισμα στο Πολύδροσο Αμαρουσίου. Το 1999 με τον μεγάλο σεισμό το πουλήσαμε και μετακομίσαμε εδώ, γιατί ως περιοχή βρίσκεται εκτός "τόξου". Είχα φοβηθεί πολύ τότε» λέει.

Θυμάται πως το είχε διακοσμήσει στα χρώματα του γαλάζιου και το λευκού. «Είχα ένα μεγάλο δερμάτινο σαλόνι σε θαλασσί χρώμα, που το λάτρευα. Οταν πάλιωσε το αντικατέστησα με έναν μπεζ καναπέ και έπιπλα στο χρώμα του τικ» περιγράφει ξεναγώντας μας στους χώρους. Στο δροσερό μεγάλο μπαλκόνι με τα λευκά μάρμαρα και τα μεγάλα παραθυρόφυλλα η γνωστή τραγουδίστρια απολαμβάνει τον πρωινό καφέ της με τις αγαπημένες φίλες της, παρέα με τα τέσσερα σκυλιά της που μάζεψε από τον δρόμο.

Πτυχίο αισθητικής

Φτιάχνει γλυκά του κουταλιού με φρούτα της εποχής, κάνει γυμναστική, βόλτες με ποδήλατο, ενώ μας αποκαλύπτει πως εκτός από τραγουδίστρια, έχει πτυχίο αισθητικής προσώπου - σώματος και επαγγελματικού μακιγιάζ και πριν από δύο χρόνια πήρε το πτυχίο της στην υποκριτική από τη Σχολή Ιασμος του Βασίλη Διαμαντόπουλου, με τους καθηγητές της Δημήτρη Λιγνάδη και Λυδία Κονιόρδου να τη συγχαίρουν για το ταλέντο της, όπως αποκαλύπτει η ίδια. Μάλιστα πέρυσι έπαιξε τον πρώτο της ρόλο στην παράσταση «30 αμερικανικά δολάρια» του Γιώργου Αθανασιάδη στο θέατρο Πυξίδα, στου Ψυρρή. «Ηταν το παιδικό μου όνειρο να γίνω ηθοποιός και είμαι πολύ υπερήφανη για μένα που τα κατάφερα τελικά» σχολιάζει.

Μιλάει για την κουμπαριά της με τον Αντώνη Βαρδή και το πόσο σπουδαίος άνθρωπος, φίλος και καλλιτέχνης ήταν, καθώς ξεφυλλίζει το οικογενειακό άλμπουμ. Μιλάει με περηφάνια για τον μοναχογιό της Γιώργο, που είναι αθλητής της σκοποβολής και αγωνίζεται με τη φανέλα της εθνικής ομάδας. Περιγράφει με ενθουσιασμό την πρώτη φορά που τραγούδησε στο πάλκο, σε ηλικία 16 χρόνων, δίπλα στον πατέρα της στο Μουράγιο (κέντρο διασκέδασης ιδιοκτησίας της οικογένειας), όταν ξαφνικά αρρώστησε μια τραγουδίστρια και αναφέρεται με αγάπη στον αδελφό της Μιχάλη, που έχει κληρονομήσει από τον πατέρα της τους χρυσούς και πλατινένιους δίσκους του.

Στην πίσω πλευρά του σπιτιού υπάρχει ένα μεγάλο μπάρμπεκιου και καθώς χαϊδεύει τα σκυλιά της, που τρέχουν πάνω κάτω σαν τρελά από χαρά, αποκαλύπτει πως είναι γειτόνισσα με την Τζένη Μπότση, τη Μαριάννα Τουμασάτου και την Καίτη Παπανίκα.
Επαγγελματικά, ύστερα από πέντε χρόνια η γνωστή τραγουδίστρια ξαναμπήκε στο στούντιο και ηχογραφεί το νέο της cd με νησιώτικα τραγούδια σε μουσική Γιάννη Φακίρη και σε στίχους δικούς του και της Χριστίνας Καλαμπούκα. Παράλληλα, για τον Αύγουστο έχει προγραμματίσει μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, έχει στα χέρια της το νέο θεατρικό έργο του Γιώργου Αθανασιάδη με τίτλο «Πέτρινος δρόμος», στο οποίο θα υποδυθεί την κεντρική ηρωίδα, και αναμένεται να ανέβει στη σκηνή όταν θα ολοκληρωθεί το καστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα