«Γοργόνες και μάγκες» με ρεκόρ!

18:05 6/3/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZ«Γοργόνες και μάγκες» με ρεκόρ!Τρίτη, Μάρτιος 6, 2018 - 18:04

❱❱ Με δέκα υποψηφιότητες στα Κορφιάτικα Βραβεία 2018 το θεατρικό μιούζικαλ

Από τον
Αλκίνοο Μπουνιά

Ρεκόρ υποψηφιοτήτων για την παράσταση «Γοργόνες και μάγκες»! Το μιούζικαλ που σκηνοθετεί ο Γιώργος Βάλαρης και παίζεται στο θέατρο Broadway σαρώνει τις υποψηφιότητες στα Κορφιάτικα Βραβεία 2018!

Η μουσική παράσταση είναι υποψήφια για 10 τιμητικούς τίτλους, με

τις Μαρία Κορινθίου και Ζέτα Δούκα να «κονταροχτυπιούνται» στην κατηγορία Βραβείο Γυναικείου Ρόλου Κωμωδίας - Μιούζικαλ «Ρένα Βλαχοπούλου», στην οποία είναι και οι δύο προτεινόμενες.
Μάλιστα, η Κορινθίου -η εμφάνιση της οποίας επί σκηνής συζητήθηκε όσο λίγες- είναι υποψήφια και για το Βραβείο «Κατερίνα Ανδρεάδη».



Επίσης τριπλή υποψηφιότητα έχει και ο Γιώργος Βάλαρης για το Βραβείο Θεατρικής Σκηνοθεσίας «Κώστας Μπάκας» και μαζί με τον Γιώργο Λυκιαρδόπουλο για τα Βραβεία Παραγωγής Κωμωδίας - Μιούζικαλ «Βαγγέλης Λιβαδάς» και Θεατρικού Επιχειρηματία. Η παράσταση, που βασίζεται στο δημοφιλές μιούζικαλ του μετρ του είδους Γιάννη Δαλιανίδη, είναι υποψήφια και στις εξής κατηγορίες: Ανδρικού Ρόλου «Κώστας Χατζηχρήστος» (Παναγιώτης Πετράκης), Κίνηση χορογραφία «Γιάννης Φλερύ» (Μάρκος Γιακουμόγλου), Ενδυματολογίας «Αντώνης Φωκάς» (Ελενα Παπανικολάου), Καλύτερο Τραγούδι Θεάτρου «Μάγια Μελάγια» (Αρτεμις Ματαφιά).

Μιλώντας με τον διοργανωτή των Κορφιάτικων Βραβείων, Δημήτρη Μουζακίτη, μάθαμε ότι στη διοργάνωση συμμετέχει με εννέα υποψηφιότητες και η θεατρική παράσταση «Η αγάπη άργησε μια μέρα».
«Η τελετή θα γίνει προς τα τέλη Οκτωβρίου κι ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι υποψηφιότητες. Πάντως, είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού που μια παράσταση συμμετέχει με 10 υποψηφιότητες» δήλωσε στην «Εspresso».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Αναζητήσεις
κορφιατικα βραβεια 2018 που θα γινουν
Τυχαία Θέματα