«Γλυκιά έκπληξη» αξίας 2.500 €

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Γλυκιά έκπληξη» αξίας 2.500 €Πέμπτη, Φεβρουάριος 15, 2018 - 14:59

❱❱ Λιβανέζος μεγιστάνας με αφορμή τη γιορτή των ερωτευμένων παρήγγειλε αμέτρητες τούρτες από τα ζαχαροπλαστεία Fresh

Από τον
Θάνο Μακρογαμβράκη

Με τον πιο γλυκό και πρωτότυπο τρόπο επέλεξε να ευχηθεί στην αγαπημένη του σύζυγο το Happy Valentine's Day ένας Λιβανέζος μεγιστάνας, καθώς ξόδεψε σε μια ειδική παραγγελία μόνο για εκείνη κάτι παραπάνω από 2.500 ευρώ

σε... τούρτες!

Η πανέμορφη σύζυγος δεν πίστευε στα αυτιά της όταν το προσωπικό της πολυτελούς βίλας όπου διαμένουν στην περιοχή της Βουλιαγμένης την ενημέρωσε για τα τρία ειδικά διαμορφωμένα για την περίσταση οχήματα των ζαχαροπλαστείων Fresh που περίμεναν έξω από την κεντρική είσοδο με τις χρυσές λεπτομέρειες στην καγκελόπορτα!

Η έκπληξή της ήταν ακόμα μεγαλύτερη, όταν άρχισαν να καταφθάνουν τα αμέτρητα κουτιά με τις τούρτες, που είχαν ως παραλήπτη αποκλειστικά και μόνο εκείνη. Μόλις διαπίστωσε ότι η γλυκιά έκπληξη ήταν δώρο από τον σύζυγό της για την ημέρα των ερωτευμένων, πέταξε από τη χαρά της και άρχισε να ανοίγει συγκινημένη το ένα κουτί μετά το άλλο.

Η παραγγελία, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε από τον ίδιο τον Λιβανέζο κροίσο, ο οποίος γνώριζε καλά την αγάπη της συζύγου του για τα γλυκά και τις γεύσεις που της αρέσουν, αλλά δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να προδοθεί το γλυκό μυστικό του. Μερικές από τις επιλογές του επιχειρηματία ήταν γεύσεις όπως σοκολάτα γάλακτος και μπίτερ, διακοσμημένες με κατακόκκινα ροδοπέταλα και φύλλα βρώσιμου χρυσού (!), καθαρότητας 24 καρατίων, γνωστά για τις πλούσιες αντιοξειδωτικές ιδιότητές του, αλλά και πραλίνα με passion fruits στον πυρήνα της.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα