Γλιστράει σαν χέλι ο Σήφης από τον κροκοδειλάκια

ΡΕΠΟΡΤΑΖΓλιστράει σαν χέλι ο Σήφης από τον κροκοδειλάκιαΠαρασκευή, Αύγουστος 29, 2014 - 15:16

Ο Σήφης ο κροκόδειλος αποδεικνύεται πιο έξυπνος απ' όσο πίστευαν όλοι, καθώς ξεγλιστρά σαν... χέλι από τις παγίδες του Ολιβιέ Μπεχρά! Ο διάσημος Γαλλομαροκινός «κροκοδειλάκιας» παρά τρίχα να τον πιάσει δύο φορές αργά το βράδυ της Τετάρτης, αλλά και πάλι ο Σήφης τού την έκανε και συνέχισε τα σουλάτσα του.

Ο Μπεχρά επρόκειτο να πραγματοποιήσει χθες το βράδυ δεύτερη έρευνα στη λίμνη του Φράγματος των Ποταμών για τον εντοπισμό του Σήφη και λέει ότι

είναι αποφασισμένος να μην παραδώσει τα όπλα, παρότι η πρώτη του προσπάθεια δεν απέδωσε καρπούς. Στη διάρκεια της προχθεσινής επιχείρησης σύλληψης του «Σήφη» ο «κροκοδειλάκιας», εξοπλισμένος με σχοινί, φακό, θηλιά και κοντάρι, έφτασε το βράδυ με τη βάρκα του σε σημείο -ύστερα από υπόδειξη κατοίκου της περιοχής- όπου φέρεται να εμφανίστηκε ο Σήφης και περίμενε υπομονετικά ένα σημάδι από τον κροκόδειλο.

Ο Σήφης, σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίστηκε δύο φορές, αλλά όταν ο Μπεχρά πλησίασε για να τον παγιδεύσει, ο κροκόδειλος κατάφερε να ξεγλιστρήσει και να χαθεί μέσα στα νερά της λίμνης. Αυτός ήταν ο λόγος που ο Ολιβιέ Μπεχρά αποφάσισε να μην φύγει από την Κρήτη, όπως είχε προγραμματίσει, και ακύρωσε τα εισιτήριά του.

Σε δηλώσεις του τις προηγούμενες ημέρες ο διεθνούς φήμης ειδικός είχε εμφανιστεί αποφασισμένος να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να εντοπίσει και να αιχμαλωτίσει τον κροκόδειλο, αρκεί να υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, δηλαδή παντελής έλλειψη φωτισμού και θορύβου. Ηδη έχει «μελετήσει» τον χώρο και κυρίως τη βλάστηση στην περιοχή, ώστε να εντοπίσει πιθανά σημεία όπου θα μπορούσε να στηθεί ενέδρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα