Γιούσεφ όπως πρέπει

SHOWBIZΜπουρλότο!Γιούσεφ όπως πρέπειΤετάρτη, Αύγουστος 14, 2019 - 19:43

❱❱ «Ανάσα» δροσιάς από την καυτή χορεύτρια

Η Αναστασία Γιούσεφ βάζει... μπουρλότο στο Ιnstagram! «Εδώ, αστεράκια μου, κάνω το μπανάκι μου και χαλαρώνω» έγραψε η πιο σέξι χορεύτρια της εγχώριας showbiz, προτάσσοντας στον φακό το πιο δυνατό της σημείο, τουτέστιν τα οπίσθιά της.

Οπως ήταν αναμενόμενο, οι θερμόαιμοι fans της αντέδρασαν με ενθουσιασμό στην «πικάντικη» ανάρτησή της και τη... βομβάρδισαν με σχόλια ιδιαιτέρως κολακευτικά.

Αυτή

την περίοδο η «καυτή» Αναστασία Γιούσεφ περιοδεύει ανά την Ελλάδα, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό χορευτικό show σε μεγάλα κλαμπ. Παράλληλα, το εκρηκτικό θηλυκό απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα σε παραλίες της περιφέρειας, εμπλουτίζοντας το instagram-ικό της άλμπουμ με φωτογραφίες άκρως τολμηρές. Τις αφιερώνει, μάλιστα, στους θαυμαστές της, τους οποίους αποκαλεί «αστεράκια της». Η αλήθεια είναι πως οι άνθρωποι θα βλέπουν σίγουρα... αστεράκια κάθε φορά που η σέξι show-woman ποζάρει φορώντας τα μικροσκοπικά μαγιό της, τα οποία μετά βίας... συγκρατούν τα πληθωρικά προσόντα της.

Η ίδια, πάντως, φαίνεται να απολαμβάνει το γεγονός ότι μαγνητίζει τα βλέμματα όπου σταθεί κι όπου βρεθεί. «Μου αρέσει να με κυνηγούν οι άντρες και αυτό περιμένω να κάνουν» έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της στην «Espresso». 

Οσο για τα προσωπικά της, αποφεύγει να μιλάει γι' αυτά. Το σίγουρο είναι πως θέλει τον άντρα «μετρημένο στις κουβέντες του, σοβαρό, ξεχωριστό, με χιούμορ και κύρος».

Keywords
Τυχαία Θέματα