«Το παίζει» καλεσμένη σε γάμους και ξαφρίζει νιόπαντρους

ΚΟΣΜΟΣ«Το παίζει» καλεσμένη σε γάμους και ξαφρίζει νιόπαντρουςΤετάρτη, Αύγουστος 14, 2019 - 19:29

❱❱ Αμοιβή προσφέρει η αστυνομία του Τέξας για να συλλάβει άγνωστη γυναίκα (φωτό) η οποία μπαίνει σε γάμους «παίζοντάς το» καλεσμένη και ξαφρίζει νιόπαντρα ζευγάρια από ακριβά δώρα, δωροεπιταγές χιλιάδων δολαρίων και ρευστό.

Η γυναίκα έχει «χτυπήσει» τουλάχιστον έξι φορές σε γάμους τους τελευταίους μήνες σε διαφορετικές περιοχές του Τέξας, σύμφωνα με τον σερίφη του Νιου Μπρόνφελς που έχει τεθεί επικεφαλής του ανθρωποκυνηγητού για τον εντοπισμό της. Η κλέφτρα όμως συνεχίζει να ξεγλιστράει από

τα χέρια της αστυνομίας, την οποία αναγκάζει να δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες της από κάμερες ασφαλείας από τους γάμους προσφέροντας παράλληλα 3.570 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή της.

Οπως εξήγησε ο ντετέκτιβ Σκοτ Φρανκς, εμφανίζεται πάντα ντυμένη κατάλληλα για την περίσταση κρατώντας ένα πορτοφόλι και αναμειγνύεται με τους υπόλοιπους καλεσμένους. Οταν οι καλεσμένοι αρχίζουν να αποχωρούν, η γυναίκα πλησιάζει το σημείο με τα δώρα, όπου της είναι αρκετό να παραμείνει ενάμισι λεπτό για να ξαφρίσει τους νιόπαντρους. «Δεν παίρνει μεγάλου μεγέθους δώρα και επικεντρώνεται στις δωροεπιταγές και στο ρευστό που έχουν αφήσει οι καλεσμένοι, διότι είναι ευκολότερο να τα αρπάξει και να απομακρυνθεί απαρατήρητη» προσθέτει ο Φρανκς.

Keywords
Τυχαία Θέματα