Γιάννης Βαρδής: «Πέντε χρόνια το γέλιο σου λείπει μέσα στο σπίτι»

16:40 3/9/2019 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΓιάννης Βαρδής: «Πέντε χρόνια το γέλιο σου λείπει μέσα στο σπίτι»Τρίτη, Σεπτέμβριος 3, 2019 - 16:40

❱❱ Πέντε χρόνια χωρίς τον Αντώνη Βαρδή ...

Πέντε χρόνια πόνου, βαθιάς θλίψης και συγκίνησης για τον μοναχογιό του Γιάννη Βαρδή.

Το φθινόπωρο έκανε δειλά δειλά την εμφάνισή του και «έσυρε» μαζί του την ημέρα μνήμης, την 1η Σεπτεμβρίου, κατά την οποία ο σπουδαίος ερμηνευτής έφυγε από τη ζωή ύστερα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Πέντε χρόνια πέρασαν και η λύπη του γιου του είναι συγκινητικά

απέραντη.

«Ηρθε η αναθεματισμένη μέρα σου. Πέντε χρόνια σήμερα, μπαμπά. Πώς περνάει έτσι ο καιρός δεν το πιστεύω ούτε εγώ, που το ζω και σε σκέφτομαι καθημερινά. Μεγάλος ο πόνος ακόμα. Προσπαθώ κάθε μέρα να το διαχειριστώ. Θα φύγει πότε αυτός ο πόνος; Δεν ξέρω. Είναι μεγάλη η απουσία σου» έγραψε ο Γιάννης Βαρδής, συγκινημένος, στη σελίδα του στο Instagram, και περιγράφοντας έναν μπαμπά ιδανικό, αγαπητό, πλακατζή, γελαστό και άλλοτε θυμωμένο, συμβουλευτικό και συνάμα δοτικό αποκάλυψε.

«Λείπει η παρέα σου, το γέλιο σου μέσα στο σπίτι, οι πλάκες σου, ο θυμός σου, οι συμβουλές σου, η επιφυλακτική προστασία σου όταν με έπαιρνες τηλέφωνο να μου πεις να προσέχω στην επιστροφή μετά από κάθε συναυλία». Και συνέχισε: «Να είσαι καλά εκεί που βρίσκεσαι και να θυμάσαι πως ο γιος σου σε αγαπάει όσο κανένας».

Keywords
Τυχαία Θέματα