«Αν δεν σταματήσεις να μιλάς, θα σου κόψω το λαρύγγι»

16:09 3/9/2019 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΔιαστάσεις αστυνομικού θρίλερ παίρνει η υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου της 22χρονης Λίνας Κοεμτζή«Αν δεν σταματήσεις να μιλάς, θα σου κόψω το λαρύγγι»Τρίτη, Σεπτέμβριος 3, 2019 - 16:08

❱❱ Απείλησαν μέσα στο νεκροταφείο τη μητέρα της Λίνας Κοεμτζή!

Διαστάσεις αστυνομικού θρίλερ παίρνει η υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου της 22χρονης Λίνας Κοεμτζή, η οποία βούτηξε στο κενό τον Νοέμβριο του 2016 από τον ένατο όροφο της φοιτητικής εστίας όπου διέμενε στη Θεσσαλονίκη.

Λίγα 24ωρα μετά την

αποκάλυψη της ταυτότητας του αποστολέα των απειλητικών μηνυμάτων που εστάλησαν στη μία αδελφή, αλλά και στην εξαδέλφη της άτυχης φοιτήτριας, άγνωστοι δεν δίστασαν να απειλήσουν τη μητέρα της ακόμη και μέσα στο νεκροταφείο!

Σύμφωνα με τη Σταυρούλα Τομπάζη, οι δράστες είχαν το θράσος να της στήσουν καρτέρι δίπλα από το μνήμα της αδικοχαμένης κόρης της και να την απειλήσουν να σταματήσει τις έρευνες.

Σύμφωνα με την καταγγελία την οποία υπέβαλε η χαροκαμένη μάνα στο Αστυνομικό Τμήμα Γιαννιτσών, το περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής, όταν επισκέφθηκε το μνήμα της Λίνας για να αφήσει λίγα λουλούδια.

Χωρίς πινακίδες

«Κατά τις 8.20 πήγα, όπως κάθε μέρα, στο νεκροταφείο για να επισκεφθώ την κόρη μου. Μέσα στην είσοδο στεκόταν ένα μαύρο Audi, τύπου τζιπ, χωρίς πινακίδες, όπου επέβαιναν δύο άνδρες.

Ξαφνικά ο οδηγός άνοιξε το παράθυρο και μου είπε: “Καλημέρα, κοπελιά. Να σε ρωτήσω κάτι;” Πλησίασα προς το μέρος του και τότε ο οδηγός έβαλε μπροστά στο πρόσωπό μου ένα χαρτόνι που έγραφε: “Αν δεν σταματήσεις να μιλάς, θα σου κόψω το λαρύγγι”. Πριν προλάβω να πω κάτι, το αυτοκίνητο ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου και σωριάστηκα σε ένα παγκάκι δίπλα στο μνήμα του παιδιού μου» ανέφερε σε δηλώσεις της η Σταυρούλα Τομπάζη και πρόσθεσε ότι το μόνο που ζητούν η ίδια και ο δικηγόρος της είναι να κινηθεί άμεσα ο εισαγγελέας και να ανοίξουν όλες οι κάμερες «ώστε να μάθουμε ποιο ήταν αυτό το αυτοκίνητο και ποιοι επέβαιναν σε αυτό».

Για την ανατριχιαστική υπόθεση έχουν ήδη ενημερωθεί οι αστυνομικές Αρχές, ενώ ο δικηγόρος της οικογένειας Αντώνης Ξυλουργίδης ζητά να ληφθεί άμεσα υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και να εντοπιστούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα οι δράστες.

Keywords
Τυχαία Θέματα