«Για λίγο έβλεπα μόνο το... σκοτάδι»

17:51 3/7/2014 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑ«Για λίγο έβλεπα μόνο το... σκοτάδι»Πέμπτη, Ιούλιος 3, 2014 - 17:48

Στις 25 Ιουλίου θα ανακοινωθεί επίσημα η πρόσληψη του νέου προπονητή της εθνικής ομάδας Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο και θα έρθει στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής προσπάθησε χθες να χαμηλώσει τους τόνους στο θέμα του Σάντος που πήρε μεγάλες διαστάσεις: «Πάντα οι συνεργάτες του Σάντος κανόνιζαν με την ταξιδιωτική εταιρία

τα εισιτήρια και του προπονητή αλλά εκείνος το έμαθε δύο ώρες πριν από το ματς με την Κόστα Ρίκα. Τους είπαμε να μείνουν και να έρθουν μαζί μας στην Ελλάδα, αλλά εκείνος δεν ήθελε. Δεν πιστεύω όμως ότι έκανε μέγα σφάλμα».

Για τα δευτερόλεπτα μετά το χαμένο πέναλτι μίλησε εξάλλου ο Φάνης Γκέκας: «Ολα έσβησαν. Εβλεπα μόνο σκοτάδι. Σαν να γύρισε η γη ανάποδα. Ηρθαν οι συμπαίκτες και μου είπαν κάποια πράγματα και τους ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί τους χρειαζόμουν, αλλά εκείνη τη στιγμή έχασα τον κόσμο από μπροστά μου».

Τέλος, οι διεθνείς παίκτες με μήνυμα στον λογαριασμό τους στο twitter ευχαρίστησαν τους Ελληνες φιλάθλους: «Ημασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε πάντα ομάδα και οικογένεια. Σε κάθε στιγμή. Μ' εσάς δίπλα μας. Πάλι όλοι μαζί».

Keywords
Τυχαία Θέματα