Γερανός αστόχησε και γκρέμισε λάθος σπίτι στην Πάτρα, ενώ ήταν μέσα ο ιδιοκτήτης

ΡΕΠΟΡΤΑΖΓερανός αστόχησε και γκρέμισε λάθος σπίτι στην Πάτρα, ενώ ήταν μέσα ο ιδιοκτήτηςΤρίτη, Σεπτέμβριος 11, 2018 - 17:26

❱❱ Λαχτάρησε για τα καλά ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στην Πάτρα όταν είδε έναν τοίχο να καταρρέει την ώρα που βρισκόταν μέσα!

Το περιστατικό έγινε το πρωί της Κυριακής, όταν βρισκόταν σε εξέλιξη η κατεδάφιση ενός παλιού κτιρίου στην οδό Κορίνθου, αλλά η «μπάλα» του γερανού... αστόχησε και πήρε σβάρνα και

το διπλανό κτίριο μισογκρεμίζοντας το διαμέρισμα του ανυποψίαστου άνδρα!

Οταν άρχισε να καταλαγιάζει η πυκνή σκόνη, αποκαλύφθηκε το παραλίγο τραγικό λάθος που είχαν κάνει οι εργάτες, καθώς φάνηκε το εσωτερικό του διπλανού σπιτιού και συγκεκριμένα τα έπιπλα από ένα δωμάτιο! Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη την ώρα ο ιδιοκτήτης βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα και βγήκε τρέμοντας σαν το φύλλο από τη τρομάρα που πήρε και βήχοντας συνεχώς από τη σκόνη που είχε εισπνεύσει! Το ευτύχημα ήταν ότι σώθηκε από τύχη, καθώς δεν βρισκόταν στο δωμάτιο του οποίου ο τοίχος κατέρρευσε, διαφορετικά θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί.

Κατά τα άλλα, η κατεδάφιση συνεχίστηκε κανονικά, παρόλο που, εκτός από τον γκρεμισμένο τοίχο, προκλήθηκε και κυκλοφοριακό κομφούζιο, αφού οι οδηγοί των αυτοκινήτων που διέσχιζαν τον δρόμο δεν έβλεπαν μπροστά τους από το σύννεφο σκόνης που είχε σηκωθεί!

Keywords
Τυχαία Θέματα