Γάμος με σαραβαλάκι

16:04 6/9/2017 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΓάμος με σαραβαλάκιΤετάρτη, Σεπτέμβριος 6, 2017 - 16:04

❱❱ Ζευγάρι παντρεύτηκε στα Χανιά, όμως τις εντυπώσεις κέρδισε ένα FIAT του 1950

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΤΣΑΛΑ

Το παρατημένο και σκουριασμένο κουφάρι ενός FIAT του 1950 δύσκολα θα μπορούσε κάποιος να φανταστεί ότι θα μεταμορφωνόταν από «βάτραχος σε πρίγκιπα» και θα γινόταν τόσο λαμπερό και γοητευτικό που να μεταφέρει με καμάρι

έναν γαμπρό στην εκκλησία!

Το μικρό αυτοκινητάκι μέχρι την ημέρα του γάμου προετοιμαζόταν πυρετωδώς, όπως ακριβώς και το ζευγάρι από τα Χανιά, και με την άφιξή του μπροστά στην εκκλησία έκλεψε την παράσταση.

Το FIAT Topolino του 1950 είχε εγκαταλειφθεί στο έλεος του χρόνου και των δεκαετιών που το βάραιναν. Το ζευγάρι, ο Κώστας και η Σοφία, αποφάσισαν να είναι αυτό ένα από τα δύο αυτοκίνητα που θα τους έφερναν στην εκκλησία για να ενώσουν τις ζωές τους.

Ανέλαβε δράση ο πατέρας του γαμπρού, ο οποίος, ως συνταξιούχος μηχανικός και με αδυναμία στα αυτοκίνητα αντίκες, το έκανε φύλλο και φτερό και άρχισε την ανακατασκευή του. Χρειάστηκε ένας χρόνος εργασιών και εισαγωγή ανταλλακτικών από την Ιταλία και τελικά το μικρό σκουριασμένο αυτοκινητάκι ξαναγεννήθηκε και, όταν έφτασε η ώρα του γάμου, ήταν έτοιμο να υποδεχτεί στα ολοκαίνουργια καθίσματά του τον γαμπρό.

Οσο για τη νύφη; Και εκείνη επέλεξε τη γοητεία και τον ρομαντισμό που αποπνέει το κλασικό, αφού έφτασε στην εκκλησία με ένα μαύρο Citroen 2CV, που, εκτός από αυτοκίνητο, είναι και τρόπος ζωής...

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα
Γάμος,gamos