Γαμπρός σε παραμυθένιο σκηνικό ο Ανδρέας Γιατράκος με την τελευταία «μούσα» του Ζαμπέτα, Εφη Κοντού

14:23 6/9/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΓαμπρός σε παραμυθένιο σκηνικό ο Ανδρέας Γιατράκος με την τελευταία «μούσα» του Ζαμπέτα, Εφη ΚοντούΤετάρτη, Σεπτέμβριος 6, 2017 - 14:23

Σε μια ρομαντική τελετή με φόντο το ηλιοβασίλεμα της Βάρκιζας, ένωσαν τις ζωές τους ο Ανδρέας Γιατράκος και η Εφη Κοντού.

Ο γνωστός μουσικός παραγωγός και η τραγουδίστρια -τελευταία «μούσα» του Γιώργου Ζαμπέτα- Εφη Κοντού υποδέχτηκαν το απόγευμα της Δευτέρας συγγενείς, φίλους και συνεργάτες, οι οποίοι υπήρξαν μάρτυρες στην ευτυχία τους!

Ο χώρος του Island,

στο εκκλησάκι του οποίου ευλογήθηκε το μυστήριο και ακολούθησε η δεξίωση, θύμιζε σκηνικό από παραμύθι, καθώς ήταν διακοσμημένος με λευκά λουλούδια, κεριά και λευκή δαντέλα, που αποθέωνε τον ρομαντισμό.

Η νύφη με nude δαντελένιο νυφικό και μίνιμαλ χτένισμα έφτασε στον χώρο πλημμυρισμένη από ευτυχία, με τον γαμπρό να την κοιτάζει και να αδημονεί να ενωθεί μαζί της ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η Τζούλι Μασίνο, που, όπως λένε οι γνωρίζοντες, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη γνωριμία τους, και καλεσμένοι μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, αλλά και επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων.

Γνωστά ονόματα

Ανάμεσά τους, ο Σταμάτης Γονίδης με τη σύζυγό του Κατερίνα Κουργιουξίδου, ο Νίκος Μακρόπουλος με την κούκλα σύντροφό του Γιούλη Τάσσου, ο Γιώργος Λιανός, το συγκρότημα Εκείνος κι Εκείνος, η Βασιλική Νταντά, οι τραγουδιστές Βασίλης Δήμας και Γιώργος Μάης, οι επιχειρηματίες Θανάσης και Νίκος Πριόβολος και Βασίλης Κοντόπουλος, η Ελένη Καρποντίνη, ο Βασίλης Λιάτσος και πολλοί άλλοι.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Αναζητήσεις
giatrakos-kontou
Τυχαία Θέματα