Γάμος για Ρώσο ολιγάρχη με τη σύντροφο-μοντέλο που είχε από τα 14 της

ΚΟΣΜΟΣΓάμος για Ρώσο ολιγάρχη με τη σύντροφο-μοντέλο που είχε από τα 14 τηςΠαρασκευή, Ιούλιος 29, 2016 - 19:04

Ο παιδεραστής ολιγάρχης ντύθηκε γαμπρός, καθώς παντρεύτηκε το 18χρονο μοντέλο, με το οποίο είχε σχέση εδώ και τέσσερα χρόνια. Ο 55χρονος Βαλεντίν Ιβανόφ, πρώην επικεφαλής του πετρελαϊκού ομίλου Lukoil, στο τμήμα του στη Σιγκαπούρη, είχε δεσμό με την Ελιζαμπέτα Ανταμένκο από την εποχή που εκείνη ήταν μόλις 14 ετών.

Αρα δεν είναι ανακριβής ο χαρακτηρισμός του ως «παιδεραστή». Το ζευγάρι παντρεύτηκε με χλιδάτη τελετή σε γαλλικό κάστρο, ενώ η νύφη πλημμύριζε τον λογαριασμό της στο Instagram με ενσταντανέ από τη ζωή της. Κι είναι αναμενόμενο, αφού δεν είναι πολλές οι 18χρονες που οδηγούν Bentley και Ferrari ή κάνουν ηλιοθεραπεία σε γιοτ.

Κι όπως όλα δείχνουν, κανένας δεν ενόχλησε τον Ιβανόφ, ούτε στη Ρωσία ούτε στη Σιγκαπούρη, μέχρι πριν από δύο χρόνια, όταν η Ανταμένκο έγινε 16 ετών, οπότε επιτρεπόταν από τον νόμο να έχει ερωτικές σχέσεις. Η «μικρή» δεν δίστασε μάλιστα να επιτεθεί σε όσους κατακρίνουν τον δεσμό μ' έναν τόσο μεγαλύτερο άνδρα. Εγραψε μάλιστα: «Γιατί μια νέα, που έχει κοινωνική επαφή μ' έναν πολύ μεγαλύτερο άντρα, είναι αυτομάτως πόρνη;»

Κι όπως φαίνεται, για να μη λένε, τον παντρεύτηκε αυτόν τον πολύ μεγαλύτερο πριν από ενάμιση μήνα.


Keywords
Τυχαία Θέματα