Γαμπρός ο εγγονός της Γκρέις Κέλι

SHOWBIZΓαμπρός ο εγγονός της Γκρέις ΚέλιΔευτέρα, Ιούλιος 29, 2019 - 17:28

❱❱ Ο γιος της πριγκίπισσας Στεφανί του Μονακό παντρεύτηκε στον καθεδρικό ναό τη συμφοιτήτριά του

Το Σαββατοκύριακο γράφτηκε το happy end του παραμυθένιου love story ανάμεσα στον γιο της πριγκίπισσας Στεφανί του Μονακό και εγγονό της Γκρέις Κέλι, Λουί Ντικριέ, και στην αγαπημένη του συμφοιτήτρια Μαρί Σεβαλιέ.

Ο 26χρονος Ντικριέ και η συνομήλικη

αρραβωνιαστικιά του ενώθηκαν δύο φορές μέσα σε δύο ημέρες με τα δεσμά του γάμου, αρχικά στο δημαρχείο και μετέπειτα στον Καθεδρικό Ναό του Μονακό.

Ο πολιτικός γάμος τους τελέστηκε από τον δήμαρχο του πριγκιπάτου Τζορτζ Μαρσάν και ακολούθησε ανεπίσημη δεξίωση στο παλάτι, με τη νύφη να φοράει μια απλή, ιβουάρ, ολόσωμη φόρμα.

Δακρυσμένη η νύφη

Ο θρησκευτικός γάμος, ωστόσο, είχε όλη την αίγλη που θα άρμοζε σε έναν απόγονο της πριγκιπικής οικογένειας των Γκριμάλντι, με τη νύφη να καταφτάνει δακρυσμένη στην εκκλησία με μια κάμπριο Rolls Royce και την πεθερά Στεφανί να την υποδέχεται δίπλα στον γιο της, εξίσου συγκινημένη.

Το νυφικό ήταν δημιουργία του οίκου Zagar and Chantillu Lace και, σύμφωνα με τους σχεδιαστές, χρειάστηκαν περισσότερες από 300 ώρες δουλειάς για να ολοκληρωθεί.

Η ιστορία αγάπης του ζευγαριού έχει στοιχεία Σταχτοπούτας, καθώς η νύφη εργαζόταν σε σούπερ μάρκετ την περίοδο της γνωριμίας τους στο κολέγιο.

Από το ταμείο της γνωστής γαλλικής αλυσίδας dicount super market Leader Price η Σεβαλιέ βρέθηκε έτσι, μετά τους αρραβώνες τους τον Φεβρουάριο του 2018, να ζει στο ανάκτορο των Μονεγάσκων ως μέλλουσα σύζυγος του εγγονού της Γκρέις Κέλι και του Ρενιέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα