Φταίει το τσίπουρο, λέει ο 41χρονος που άφησε έγκυο τη 16χρονη κορούλα του

ΡΕΠΟΡΤΑΖΦταίει το τσίπουρο, λέει ο 41χρονος που άφησε έγκυο τη 16χρονη κορούλα τουΤρίτη, Οκτώβριος 2, 2018 - 16:50

❱❱ Στο... τσίπουρο απέδωσε τη φρικτή πράξη του ο 41χρονος Αλβανός που ασέλγησε σε βάρος της ανήλικης κόρης του στην Ιτέα και την άφησε έγκυο, χωρίς εκείνη να έχει τη δυνατότητα να αντιδράσει, αφού πάσχει από νοητική υστέρηση.

Οπως είπε στον ανακριτή Αμφισσας, βρισκόταν στο σπίτι του όταν προέβη στην απεχθέστατη αιμομιξία, αλλά είχε πιει τόσο τσίπουρο που είχε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα!

Οπως ισχυρίστηκε, δεν

μπορούσε να ελέγξει τη συμπεριφορά του και ασέλγησε σε βάρος της 16χρονης κόρης του, κάτι που σήμερα δεν θυμάται να συνέβη.

Αποβολή

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η μικρή μεταφέρθηκε με δυνατούς πόνους στο νοσοκομείο λόγω αποβολής, οπότε ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Το DNA έδειξε τη φρικτή πραγματικότητα και το ποιος ευθυνόταν για την κύηση. Ο «πατέρας» ισχυρίστηκε ότι τότε έμαθε τι είχε συμβεί και πως δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, αν δεν είχε μεθύσει. Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι παλεύει καθημερινά για να εξασφαλίσει τα πάντα για την τετραμελή οικογένειά του και πως ήταν σε τέτοια κατάσταση που μόνο με το DNA πείστηκε ότι ήταν ο δράστης.

Ο 41χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του, αλλά ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο.

Ο δικηγόρος του δήλωσε ότι, κατά τη διάρκεια της κράτησής του, επιχείρησε να κρεμαστεί με την μπλούζα του, αλλά τον πρόλαβαν οι αστυνομικοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα