Φρέναρε η ζωή σε στροφή καρμανιόλα

ΡΕΠΟΡΤΑΖΦρέναρε η ζωή σε στροφή καρμανιόλαΤετάρτη, Σεπτέμβριος 23, 2015 - 14:10

Στροφή καρμανιόλα, που στέρησε σε διάστημα έξι μηνών τη ζωή δύο νέων ανθρώπων σε τροχαία, είναι το σημείο της λεωφόρου Κηφισίας όπου ξεψύχησε ο 20χρονος Χρήστος Τσιάμης, επιβάτης με άλλους τέσσερις φίλους του στο αυτοκίνητο που προσέκρουσε με ταχύτητα στην κολόνα φωτεινού σηματοδότη προχθές τα ξημερώματα.

Γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 20χρονος Θάνος Καμπέρης, ο οποίος νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη στο Νοσοκομείο ΚΑΤ. Λανθασμένα οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο άτυχος νεαρός σκοτώθηκε στο σημείο

του φοβερού τροχαίου, ενώ με βαριά τραύματα νοσηλεύονται επίσης η 21χρονη φοιτήτρια που οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο, άλλη μία συνομήλική της κοπέλα και ένας 19χρονος.

Ο αδικοχαμένος Χρήστος Τσιάμης έχασε ακαριαία τη ζωή του. Ηταν λάτρης του ποδοσφαίρου και είχε παίξει τόσο στην ομάδα του Αθηναϊκού Βύρωνα, όπου μεγάλωσε, όσο και σε ομάδα του Φαλήρου. Οι πέντε φίλοι επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση και κινούνταν στο ρεύμα καθόδου της λεωφόρου, λίγο μετά το ΚΑΤ. Προτού φτάσουν στη στροφή καρμανιόλα του Αμαρουσίου, η 21χρονη έχασε τον έλεγχο και το όχημα βγήκε ανεξέλεγκτο από τον δρόμο, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στην κολόνα. Ολοι οι επιβάτες εγκλωβίστηκαν και χρειάστηκε η επέμβαση ανδρών του Πυροσβεστικού Σώματος για να τους απελευθερώσουν. Την προανάκριση για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το τραγικό τροχαίο δυστύχημα συνεχίζει η Τροχαία Αττικής.

Να σημειωθεί ότι στο σημείο που βρίσκεται στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισίας, αμέσως μετά το ΚΑΤ, όπου υπάρχει μόνο μία πινακίδα για το όριο ταχύτητας στα 50 χιλιόμετρα, χωρίς κανένα άλλο σήμα για την επικινδυνότητα του δρόμου. Μόλις έξι μήνες πριν στο ίδιο σημείο ξεψύχησε και ένας 22χρονος dj.

Keywords
Τυχαία Θέματα