Φιλίνη κατά Μπάρμπα!

SHOWBIZΦιλίνη κατά Μπάρμπα!Σάββατο, Μάρτιος 31, 2018 - 15:00

❱❱ Εχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον της συναδέλφου της επειδή την αποκάλεσε πορνοστάρ

Από την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ραντεβού στα δικαστήρια θα κλείσουν, όπως δείχνουν τα πράγματα, η Ελένη Φιλίνη και η Βάνα Μπάρμπα. «Εχω προσφύγει στη Δικαιοσύνη και όσοι με προσέβαλαν στην εκπομπή θα λογοδοτήσουν σε αυτήν!» δήλωσε η πρώτη ορθά κοφτά στην «Espresso», αποκαλύπτοντας ότι κίνησε ήδη τις νομικές διαδικασίες εναντίον της συναδέλφου της επειδή χρησιμοποίησε άστοχα το όνομά της και την

προσέβαλε σε ένα βίντεο το οποίο προβλήθηκε πριν από λίγες μέρες στην εκπομπή «Dot».

Συγκεκριμένα, στο φινάλε της εκπομπής του Σκάι που παρουσιάζουν ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου οι καλεσμένοι είθισται να κάνουν ένα χιουμοριστικό βίντεο και να λένε διάφορα, κυρίως για τον εαυτό τους. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, η Βάνα Μπάρμπα, κάνοντας μάλλον black humor, επικαλέστηκε ατυχώς τη σύναδελφό της. «Ποιο είναι το όνομά σας;» ρώτησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η Βάνα απάντησε «Ελένη Φιλίνη». Σε ερώτηση για την ηλικία της, η ηθοποιός αποκρίθηκε: «Τώρα κοντεύω τα 63». Και πρόσθεσε: «Εχω κάνει δυο τρεις πλαστικές! Οχι botox, ποτέ! Μόνο πλαστικές».

Σχόλια

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος συνέχισε ρωτώντας τη με τι ασχολείται. «Ημουν παλιά σταρ, τώρα έχω γίνει πορνοστάρ» είπε. «Τι κάνετε δηλαδή ακριβώς;» επέμεινε ο παρουσιαστής, με τη Βάνα Μπάρμπα να απαντάει: «Ε, ό,τι κάνουν οι πορνοστάρ! Εκδίδουν τον εαυτό τους, τι άλλο;» Στην επόμενη ερώτηση «Ποιο είναι το χειρότερο σχόλιο που σας έχουν κάνει;» η απάντηση ήταν εξίσου ειρωνική: «Οτι είμαι πολύ καλός άνθρωπος». Ενώ στο αντίστροφο ερώτημα η ηθοποιός είπε: «Το καλύτερο σχόλιο που μου έχουν κάνει είναι ότι είμαι σκύλα».

Η Ελένη Φιλίνη είδε το βίντεο, έγινε έξαλλη και κινήθηκε νομικά εναντίον της συναδέλφου της, αλλά και των συντελεστών της εκπομπής. Η Βάνα Μπάρμπα, σε επικοινωνία που είχε μαζί της η εκπομπή «Happy Day», δήλωσε άγνοια για την παρεξήγηση και με απολογητικό ύφος πρόσθεσε: «Ισως να πειράχτηκε η κυρία Φιλίνη από κάτι που είπα εγώ χιουμοριστικά. Τα παιδιά της εκπομπής βάζουν στο τέλος και λέμε κάποιες σαχλαμαρίτσες, αστεία, λίγο χιούμορ... Αφού κι εγώ, μάλιστα, λίγο τραβηγμένα ομολογώ, έλεγα σαχλαμάρες... Βέβαια, όταν χρησιμοποίησα το όνομα της Ελένης Φιλίνη, το έκανα με όλο τον σεβασμό. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη αν έχει ενοχληθεί. Δεν είχα καμία πρόθεση. Πάντα χρησιμοποιώ ακόμα και σε καλές συζητήσεις το όνομα της κυρίας Φιλίνη, με ήθος. Τη θαυμάζω για την ομορφιά της και το ήθος της στον χώρο και το ταλέντο της» είπε. Ομως όταν η δημοσιογράφος την ενημέρωσε για τις νομικές διαδικασίες που έχει κινήσει εναντίον της η Ελένη Φιλίνη, εκείνη απάντησε: «Ας κάνει ό,τι θέλει, δεν με ενδιαφέρουν αυτά. Ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει! Τώρα δεν θα παίξω εγώ το παιχνίδι των δυσάρεστων ειδήσεων».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα