Φιλί μεταξύ αγοριών άναψε τα αίματα σε χορό αριστερών φοιτητών!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΦιλί μεταξύ αγοριών άναψε τα αίματα σε χορό αριστερών φοιτητών!Τετάρτη, Μάρτιος 23, 2016 - 13:17

Ενα φιλί ανάμεσα σε δύο ομοφιλόφιλους έκανε άνω κάτω το πάρτι φοιτητικής παράταξης που έγινε στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Πεδίο του Αρεως στον Βόλο! Στη θέα του κάποιοι από τους νεαρούς που συμμετείχαν στο πάρτι αντέδρασαν έντονα και έφθασαν στο σημείο να χειροδικήσουν σε βάρος του ζευγαριού!

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν κατά τη διάρκεια του αποκριάτικου χορού που έγινε την Πέμπτη 10 Μαρτίου και διοργάνωσε η ΕΑΑΚ

(Ενιαία Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση), όταν οι δύο άνδρες αγκαλιάστηκαν και αντάλλαξαν φιλιά. Ομως ο θερμός εναγκαλισμός τους δεν πέρασε απαρατήρητος από κάποιους, οι οποίοι φρόντισαν σε λίγα δευτερόλεπτα να το γνωστοποιήσουν και σε εκείνους οι οποίοι δεν το είχαν προσέξει!

Μια ομάδα πέντε ατόμων πλησίασε τους gay και τους ζήτησε να αποχωρήσουν. Ομως εκείνοι αρνήθηκαν και τότε άρχισαν να τους βρίζουν και να τους χτυπούν! Το επεισόδιο έγινε αντιληπτό από τους διοργανωτές του πάρτι, οι οποίοι έδωσαν εντολή να σταματήσει η μουσική και πήραν το μικρόφωνο, από το οποίο κάλεσαν τους ταραξίες να αποχωρήσουν αμέσως από τον χώρο, τονίζοντας ότι είναι ενάντια στον σεξισμό και στα φαινόμενα ρατσισμού.

Η παρέα των πέντε νεαρών αρνήθηκε να αποχωρήσει από τον χώρο, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν κάποιοι από τους συμμετέχοντες να τους βγάλουν έξω... σηκωτούς! Εκείνοι απείλησαν ότι θα επιστρέψουν με την... ενίσχυση φίλων τους για να πάρουν το αίμα τους πίσω, αλλά, σύμφωνα με μέλη της παράταξης, το πάρτι συνεχίστηκε κανονικά χωρίς άλλα παρατράγουδα. Στον απόηχο του συμβάντος, χθες το απόγευμα, φοιτητές της ΕΑΑΚ είχαν προγραμματίσει παράσταση διαμαρτυρίας στην περιοχή του Θόλου ενάντια σε τέτοιου είδους φαινόμενα.

Keywords
Τυχαία Θέματα