«Τι είπες, Αννούλα;»

SHOWBIZ«Τι είπες, Αννούλα;»Τετάρτη, Μάρτιος 23, 2016 - 13:03

«Θα μου ζητήσεις δημόσια συγγνώμη ή θα σου κάνω αγωγή!» Ο Αλέξανδρος Ρήγας περνάει στην αντεπίθεση στέλνοντας τελεσίγραφο στην Αννα Παναγιωτοπούλου λίγα εικοσιτετράωρα μετά τις κατηγορίες της ηθοποιού ότι την εξαπάτησε.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Σε τηλεοπτική εμφάνισή της την περασμένη Κυριακή η Αννα είχε υποστηρίξει πως o Αλέξανδρος της πήρε το θεατρικό

έργο «Glorius» και την άφησε χωρίς δουλειά. «Μου πήραν ένα έργο και μου είπαν χωρίς λόγο, στη δεύτερη πρόβα, κι ενώ κρατούσα το χαρτί, "θέλουμε ποινική ρήτρα, γιατί δεν θα μάθεις τα λόγια σου ποτέ". Σε εμένα, που είμαι 100 χρόνια ηθοποιός» δήλωσε χαρακτηριστικά η Παναγιωτοπούλου συμπληρώνοντας ότι έχει κινηθεί νομικά.

Από την πλευρά του, ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης αποφάσισε να της γράψει ένα γράμμα, το οποίο δόθηκε χθες στη δημοσιότητα από τον δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη.

«Καλή μου Αννα, καλημέρα. Με ενημέρωσαν ότι σε κάποια τηλεοπτική σου εμφάνιση αναφέρθηκες σε ένα θέμα που είχες με κάποιον αλήτη που σου έκλεψε ένα θεατρικό έργο και σε άφησε χωρίς δουλειά, και μίλησες περί απάτης και περί τεράτων... Βρε Αννούλα μου, επειδή είχα κι εγώ ένα παρόμοιο θέμα και επειδή είπες ότι έχεις εκατό χρόνια στο θέατρο, θα ήθελα τη βοήθειά σου και την πολύτιμη εμπειρία σου, γιατί εγώ έχω λιγότερα και δεν τα γνωρίζω καλά όλα αυτά...» γράφει ο Αλέξανδρος με φανερά ειρωνική διάθεση.

Δεν ήξερα τα λόγια

Παρακάτω ο Αλέξανδρος Ρήγας αναφέρεται εκτενώς στην υπόθεση που τους οδήγησε σε κόντρα υποστηρίζοντας ότι η Αννα είχε στη διάθεσή της τέσσερις μήνες για να μάθει τα λόγια του έργου «Glorius», αλλά όταν άρχισαν πρόβες, συλλάβιζε ακόμη την πρώτη σκηνή. Αυτό ανησύχησε τόσο τον ίδιο όσο και τον παραγωγό Θοδωρή Μαροσούλη, που ζήτησε τελικά από την Αννα να δεσμευτεί εγγράφως ότι θα τηρηθούν οι προθεσμίες για το ανέβασμα του έργου. Εκείνη όμως, σύμφωνα με τον Ρήγα, έγινε έξαλλη και αποχώρησε.

Ειρωνικό γράμμα

«Θα ξέρεις, Αννούλα μου, εσύ με τα εκατό χρόνια στη δουλειά, ότι βασική προϋπόθεση για ν' ανέβει μια παράσταση είναι οι επαγγελματίες ηθοποιοί να έχουν μάθει και κυρίως να μπορούν να πουν τα λόγια τους» σχολιάζει στην επιστολή του ο Ρήγας, ενώ σε άλλο σημείο διευκρινίζει ότι ουδέποτε έλαβε κάποιο χαρτί από επίσημο όργανο της Πολιτείας, που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της ηθοποιού ότι έχει κινηθεί νομικά.

Τι σχεδιάζει να κάνει εκείνος; Το δίλημμα εκφράζεται στην επιστολή του και είναι το εξής: «Να απαιτήσω από τη φίλη μου να μου ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τα όσα συκοφαντικά ξεστόμισε εναντίον μου ή να ζητήσω την προστασία του νόμου και να καταθέσω αγωγή εναντίον της;»

Keywords
Αναζητήσεις
κοντρα ρηγα παναγιωτοπουλου αννουλα
Τυχαία Θέματα