Φετιχιστής ιερέας ξελόγιαζε ενορίτισσες

ΚΟΣΜΟΣΦετιχιστής ιερέας ξελόγιαζε ενορίτισσεςΤρίτη, Μάρτιος 12, 2019 - 18:36

❱❱ Πήρε άφεση αμαρτιών

Στους κόλπους της Καθολικής Εκκλησίας επέστρεψε ο 41χρονος παπάς που ξελόγιασε τουλάχιστον 13 ενορίτισσες σε χωριό κοντά στη Βενετία, κάνοντας μαζί τους σαδομαζοχιστικά όργια.

Ο πατήρ Ρομπέρτο Καβατζάνα (φωτό δεξιά), που -μεταξύ άλλων- υπήρξε ο εξομολογητής της σέξι τηλεπαρουσιάστριας Μπελέν Ροντρίγκεζ (φωτό αριστερά), έλαβε επισήμως συγχώρεση από τον αρχιεπίσκοπο της Πάντοβα Κλάουντιο Τσιπόλα.

Ο Καβατζάνα, σύμφωνα με τη «Repubblica», παύθηκε από τα καθήκοντά του από το Βατικανό

το 2018, έναν χρόνο αφότου τον πήρε η... μπάλα του σεξουαλικού σκανδάλου του πατέρα Αντρέα Κοντίν. Ο τελευταίος αποσχηματίστηκε το 2017, ύστερα από καταγγελίες ότι διοργάνωνε όργια στην Πάντοβα με παντρεμένες. Μία από αυτές κατήγγειλε ότι στα όργια συμμετείχε και ο Καβατζάνα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ο καθολικός παπάς είχε 13 ερωμένες από την ενορία του στο χωριό.

Την ίδια περίοδο ο φετιχιστής ιερέας ήταν ο πνευματικός της Ροντρίγκεζ, καθώς την εξομολογούσε και την καθοδηγούσε στην πορεία μέχρι τον γάμο της. Η 34χρονη τηλεπαρουσιάστρια από την Αργεντινή είχε μάλιστα δηλώσει στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ότι ο Καβατζάνα θα τελούσε τον γάμο της, όμως μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου εκείνος έκανε πίσω, με τη δικαιολογία ότι θα τραβούσε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας!

Keywords
Τυχαία Θέματα