Φάντασμα στην κουζίνα!

ΚΟΣΜΟΣΦάντασμα στην κουζίνα!Τετάρτη, Ιανουάριος 16, 2019 - 18:12

❱❱ Αμερικανίδα αντίκρισε μέσα από τις κάμερες ασφαλείας τον νεκρό γιο της

Μια οικεία φυσιογνωμία αναγνώρισε 57χρονη Αμερικανίδα να τριγυρνάει στην κουζίνα της, στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού της. Αυτό που την προβλημάτισε, ωστόσο, ήταν ότι ο «εισβολέας» ήταν νεκρός από καιρό.

Η Τζένιφερ Χοτζ από την Ατλάντα υποστηρίζει ότι είδε ξεκάθαρα στην οθόνη το φάντασμα του γιου

της, ο οποίος πέθανε το 2016 σε ηλικία 23 ετών.

Η γυναίκα βρισκόταν στο κρεβάτι του υπνοδωματίου της και έβλεπε τηλεόραση με την 21χρονη κόρη της Λορίν, όταν έλαβε στο κινητό της ενημέρωση ότι «εθεάθη άτομο στην κουζίνα του σπιτιού».

Οταν η Χοτζ άνοιξε την εικόνα, είδε μια διάφανη ανδρική φιγούρα που έμοιαζε με τον γιο της Ρόμπι, τον οποίο είχε χάσει προ διετίας από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Μητέρα και κόρη έτρεξαν στο σημείο τρομοκρατημένες από το ασυνήθιστο θέαμα, ωστόσο δεν βρήκαν κανέναν εκεί, ούτε όμως και ενδείξεις παραβίασης της πόρτας.

«Το τηλέφωνο ήταν ακουμπισμένο ανάμεσά μας όταν ήρθε το μήνυμα. Η κόρη μου είπε αμέσως “μαμά, αυτός είναι ο Ρόμπι”. Εμεινα έκπληκτη. Του έμοιαζε τρομερά. Και το μούσι και όλα» αναφέρει η 57χρονη γυναίκα, η οποία αν και, όπως λέει, αναστατώθηκε από το θέαμα, το θεώρησε σημάδι ότι ο γιος της αναπαύεται εν ειρήνη. «Ενιωσα ότι με ενημέρωνε πως ήταν χαρούμενος στους ουρανούς. Αυτό μου προκαλεί ανακούφιση, αν και εξακολουθώ να το βρίσκω παράξενο» προσθέτει.

Keywords
Τυχαία Θέματα