Εξομολόγηση-σοκ της Μπεζάν από το «Νext Top Model» για τα σκοτεινά παιδικά χρόνια της

19:43 1/2/2019 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΕξομολόγηση-σοκ της Μπεζάν από το «Νext Top Model» για τα σκοτεινά παιδικά χρόνια τηςΠαρασκευή, Φεβρουάριος 1, 2019 - 19:41

❱❱ Μπορεί η διαδρομή της Αννας Μπεζάν στο «Greece's Next Top Model» να υπήρξε σύντομη, όμως η διαδρομή της στη ζωή ήταν μακρά και γεμάτη δυσκολίες.

Η πρώην παίκτρια του reality του Star, η οποία μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα», το βράδυ της Τετάρτης, και αφηγήθηκε την ιστορία της. «Οταν γεννήθηκα, η μητέρα μου με παράτησε στο νοσοκομείο κι έτσι με πήρε ο πατέρας μου. Η μητέρα μου είχε ακόμη τρία παιδιά. Ο πατέρας μου μού είπε πως δεν με ήθελε και δεν ήθελε και τον ίδιο» ανέφερε η κοπέλα.

Και η ζωή της κοντά στον πατέρα της, όμως, μόνο εύκολη δεν ήταν. Οπως ισχυρίστηκε, τη χτύπησε πολύ άσχημα σε ηλικία 12 χρόνων επειδή δεν είχε ξεσκονίσει το σπίτι. Την επόμενη μέρα πήγε σχολείο με ματωμένα χείλη και η διευθύντρια επικοινώνησε με την κοινωνική λειτουργό. «Ενα βράδυ το έσκασα από το σπίτι, πήγα στην Αστυνομία και έκανα μήνυση στον μπαμπά μου. Το έσκασα από το παράθυρο. Οταν οι Αρχές με πήγαν στο ορφανοτροφείο, ο πατέρας μου έκανε απόπειρα αυτοκτονίας με χάπια. Επαθε εγκεφαλικό και έμεινε ανάπηρος. Η δεξιά πλευρά του παρέλυσε. Μετά, έχω ένα κενό γιατί τον έχασα» αποκάλυψε συγκινημένη η Αννα.

Οσο για τη μητέρα της, της μίλησε για πρώτη φορά μία μέρα πριν δώσει πανελλήνιες. «Μου είπε “δεν θέλω να με ξαναπάρεις τηλέφωνο. Δεν είσαι παιδί μου εσύ, θα προτιμούσα να είχες πεθάνει παρά να ζεις”. Ηταν πολύ σκληρό. Εβαλα τα κλάματα» εξομολογήθηκε το μοντέλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα