Εξοδος για «τρεις»

SHOWBIZΧάδια, αγκαλιές και τρυφερότητες στα μπουζούκια για την εγκυμονούσα Φελίσια Εξοδος για «τρεις»Πέμπτη, Μάρτιος 14, 2019 - 14:33

❱❱ Στα μπουζούκια με τον Μιχάλη της η Φελίσια Λαπάτη, η οποία περιμένει τον καρπό του έρωτά τους

Χάδια, αγκαλιές και τρυφερότητες στα μπουζούκια για την εγκυμονούσα Φελίσια Λαπάτη και τον αγαπημένο της Μιχάλη Αντιώτη! Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, το ζευγάρι δεν σταμάτησε να κοιτάζεται γλυκά στα μάτια, να χαμογελά ο ένας στον άλλον και να αγκαλιάζεται τρυφερά.

Μάλιστα,

η κοιλίτσα της πρώην Survivor, η οποία διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, όπως πρώτη αποκάλυψε η «Espresso» την προηγούμενη εβδομάδα, έχει αρχίσει να διαγράφεται.

Η όμορφη κόρη του συζύγου της Eλλης Αγγελιδάκη, Γιάννη Τσαλαπάτη, βιώνει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, κι αυτό φαίνεται στο πρόσωπό της.

Είναι full in love με τον επιχειρηματία της καρδιάς της και σε λίγους μήνες περιμένουν τον καρπό του έρωτά τους. Μάλιστα, μετά το δημοσίευμα της «Espresso», από το οποίο ενημερώθηκαν για την εγκυμοσύνη της οι διαδικτυακοί της φίλοι, η όμορφη Φελίσια δέχτηκε... βροχή ευχών!

Keywords
Τυχαία Θέματα