«Εδεσε» Καμαρά

ΑΘΛΗΤΙΚΑ«Εδεσε» ΚαμαράΤετάρτη, Μάρτιος 13, 2019 - 21:31

Ο Ολυμπιακός πρόσφερε νέο συμβόλαιο συνεργασίας στον Αφρικανό μέσο και η ρήτρα αγγίζει τα 20.000.000 ευρώ

Από τον
Χάρη Δάντση

Μαντί Καμαρά, το «διαμάντι» 20.000.000 ευρώ του Ολυμπιακού! Οι ιθύνοντες του πειραϊκού συλλόγου, βλέποντας την κατακόρυφη άνοδο των... μετοχών του Αφρικανού μέσου από τη Γουινέα, του πρόσφεραν νέο συμβόλαιο συνεργασίας με αυξημένες

αποδοχές και υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης.

Μάλιστα φημολογείται ότι ο 22χρονος, που βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών συλλόγων του εξωτερικού, έχει υπογράψει ήδη, ρίχνοντας έτσι άγκυρα στο μεγάλο Λιμάνι μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Μάλιστα (ανεπιβεβαίωτες) πληροφορίες κάνουν λόγο ότι στη συμφωνία των δύο πλευρών προβλέπεται ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη που αγγίζει τα 20.000.000 ευρώ!

Οι Πειραιώτες έτσι έδεσαν ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο που έχει μεγάλη ζήτηση. Ελάχιστες ήταν άλλωστε οι φορές από τις 31 εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής με τα ερυθρόλευκα στις οποίες δεν κατάφερε να διακριθεί, δείχνοντας πως το παρόν και το μέλλον τού ανήκουν. Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Δεκέμβριο έγινε αναπροσαρμογή των όρων του συμβολαίου και του Παπέ Σισέ, το οποίο τον δεσμεύει με τους Πειραιώτες έως το 2022.

Ο επόμενος που ενδέχεται να ανταμειφθεί από τη διοίκηση με νέο συμβόλαιο είναι ο Γκιλιέρμε. Ο Βραζιλιάνος μέσος βρίσκεται στο στόχαστρο της Σάο Πάολο και όχι μόνο, αλλά δεν παραχωρείται. Στον πειραϊκό σύλλογο ποντάρουν πολλά στον αναγεννημένο 27χρονο (έχει υπογράψει μέχρι το 2021) ενόψει της νέας σεζόν, ενώ θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι και ο ποδοσφαιριστής.

Επίσης θα ήθελαν να «δέσουν» και τον Ποντένσε (δεσμεύεται μέχρι το 2022) αλλά η περίπτωσή του είναι σαφώς πιο περίπλοκη.
Από εκεί και πέρα δημοσιεύματα από το Ισραήλ έκαναν λόγο ότι ο Ανδρέας Γιαννιώτης θα μετακομίσει το καλοκαίρι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ θα αποχωρήσει και ο Νάτχο.

Keywords
Τυχαία Θέματα