Εξήντα χρόνια στον σάτυρο δάσκαλο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ Εξήντα χρόνια στον σάτυρο δάσκαλο Πέμπτη, Οκτώβριος 13, 2016 - 16:00

Ποινή κάθειρξης 60 ετών επέβαλε χθες το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης στον 52χρονο δάσκαλο για αποπλάνηση δέκα μαθητριών, στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης όπου υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια, στην περιοχή της οδού Δελφών.
Η σύλληψη

του δασκάλου έγινε πέρυσι τον Οκτώβριο, κατόπιν εντάλματος ανακριτή της Θεσσαλονίκης. Είχε προηγηθεί η καταγγελία 10χρονης μαθήτριάς του, η οποία ανέφερε ότι ο δάσκαλος τη χάιδευε σε όλο το σώμα της μέσα σε σχολική αίθουσα!

Η έρευνα των αστυνομικών έφερε στο φως κι άλλες υποθέσεις αποπλάνησης ανηλίκων από τον δάσκαλο. Συνολικά δέκα παιδιά κατέθεσαν παρουσία παιδοψυχολόγου και οι περισσότερες μαθήτριες (γυμνασίου πλέον) αιτιολόγησαν τη «σιωπή» τους λέγοντας ότι είναι παιδιά μεταναστών και φοβούνταν να κάνουν καταγγελία στις Αρχές.

Μία, δε, εξ αυτών υποστήριξε ότι ο δάσκαλος της έδωσε «χαρτζιλίκι» για να μη μιλήσει! Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο δάσκαλος σε μία περίπτωση αυνανίστηκε μπροστά σε κοριτσάκι μέσα στη βιβλιοθήκη. Η καταγγελία σε βάρος του, εκτός από τη μαθήτρια, έγινε τόσο από τη διεύθυνση του δημοτικού σχολείου όσο και από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Ο 52χρονος έκανε λόγο για πλεκτάνη σε βάρος του από τα παιδιά και συναδέλφους του!

Keywords
Τυχαία Θέματα