«Πυρ κατά ριπάς» στην Καρντάσιαν

ΚΟΣΜΟΣ«Πυρ κατά ριπάς» στην ΚαρντάσιανΠέμπτη, Οκτώβριος 13, 2016 - 15:52

Γάλλος εισαγγελέας άρχισε και επισήμως την προκαταρκτική εξέταση της ληστείας σε βάρος της Κιμ Καρντάσιαν στο Παρίσι, γιατί είναι πολλά τα καράτια. Κάποιοι ωστόσο βλέπουν και κενά στο story, κάνοντας έξαλλη την tv persona.

ΑΠΟ ΤΗΝ
Κ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

H εξέταση που ανατέθηκε στον ανακριτή του Παρισιού αφορά, όπως ανακοινώθηκε, «ένοπλη ληστεία από οργανωμένη συμμορία, σύσταση οργάνωσης κακοποιών και

κράτηση προσώπου».

Επίσης, έχει αρχίσει ήδη η εξέταση δειγμάτων γενετικού υλικού που βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμα. Την ίδια ώρα δεν λέει να καταλαγιάσει η παραφιλολογία για το πόσο στημένη μπορεί να ήταν αυτή η ληστεία, δεδομένων των οικονομικών προβλημάτων που φέρεται ότι αντιμετωπίζει ο Κάνιε Γουέστ.

Οπως έγραψε η «Daily Mail», τον περασμένο Ιούλιο ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν έβαλε υποθήκη το διαμέρισμα της Νέας Υόρκης για να πάρει δάνειο ύψους 2.000.000 δολαρίων. Εντύπωση προκαλεί λοιπόν ότι, ενώ πήρε δάνειο τον Ιούλιο, τον Αύγουστο αποφάσισε να κάνει δώρο στη γυναίκα του το δαχτυλίδι 4.000.000 δολαρίων που εκλάπη τον Οκτώβριο.

Αυτά τα μισόλογα που αναπαράγονται συνεχώς στον Τύπο φαίνεται ότι εκνεύρισαν τόσο την Κιμ Καρντάσιαν, ώστε φέρεται ότι είναι σε κατάσταση σοκ.

Ζήτησε αποζημίωση

Χθες, μάλιστα, προσέφυγε στη Δικαιοσύνη εναντίον ιστότοπου που ανέφερε ξεκάθαρα ότι η ίδια σκηνοθέτησε την ένοπλη ληστεία της προηγούμενης εβδομάδας. Υπέβαλε λοιπόν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης και ζήτησε αποζημίωση και αποκατάσταση από τους υπευθύνους του MediaTakeOut.com.

Η χλευαστική προσέγγιση της περιπέτειάς της δεν έχει περιοριστεί μόνο σε δημοσιεύματα. Εταιρία με έδρα την Καλιφόρνια πουλάει εν όψει Halloween κοστούμι που ονομάζεται «θύμα ληστείας στο Παρίσι», το οποίο αποτελείται από μαύρη περούκα με μακριά μαλλιά, γυαλιά ηλίου, λευκό μπουρνούζι, σκοινί, φίμωτρο και ένα μεγάλο πλαστικό δαχτυλίδι, που παραπέμπουν ξεκάθαρα στο πάθημα της Καρντάσιαν.

Η live εξομολόγηση από την Κλόι

Η ληστεία στο Παρίσι στέρησε από την Κιμ τα βαρύτιμα κοσμήματά της αλλά και τον κόσμο από το σύνηθες αμόκ της οικογένειας στα σάιτ κοινωνικής δικτύωσης. Γι' αυτήν την κατάσταση μίλησε η αδελφή της Κλόι σε εμφάνισή της στην εκπομπή της Ελεν ντε Τζενέρις. Περιέγραψε το περιστατικό ως «απίστευτα τραυματικό» για την αδελφή της και επιβεβαίωσε ότι η οικογένεια Καρντάσιαν «θα αποσυρθεί για λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας» για να φροντίσουν να θωρακιστούν όπως πρέπει σε επίπεδο ασφαλείας και προστασίας. Εξάλλου, όπως παραδέχτηκε, το περιστατικό λειτούργησε ως «κάλεσμα αφύπνισης προκειμένου να προχωρήσουν σε πολλές προσαρμογές στη ζωή τους».


Keywords
Τυχαία Θέματα