«Εβγαλαν τα μαχαίρια» ο Τζιμπρίλ και η Τζουντ!

SHOWBIZ«Εβγαλαν τα μαχαίρια» ο Τζιμπρίλ και η Τζουντ!Σάββατο, Οκτώβριος 10, 2015 - 13:00

Πριν από ενάμιση χρόνο, όταν ρωτήθηκε γιατί οδηγήθηκαν στον χωρισμό, δεν θέλησε να απαντήσει («οι λόγοι είναι, και θα μείνουν, προσωπικοί» είπε), τονίζοντας ότι και μετά την έκδοση του διαζυγίου θα διατηρήσει το επίθετο του (πρώην) άνδρα της, αφού μεγαλώνει τα παιδιά του, που αποτελούν την επόμενη γενιά του Τζιμπρίλ Σισέ.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΛΕΚΟΓΛΟΥ

Η Τζουντ Λίτλερ-Σισέ απολάμβανε εκείνη την περίοδο τις διακοπές της στην Ταϊλάνδη χωρίς

τον Γάλλο άσο, με τον οποίο είχαν περάσει τα σκαλιά της εκκλησίας το 2005, αποκτώντας τρία παιδιά. Και είχε, τότε, τα καλύτερα λόγια να πει για αυτόν. Τι κι αν δεν ήταν πια μαζί. Η δυναμική Ουαλή, η οποία, στο πλευρό του διάσημου, όσο και εκκεντρικού, Γάλλου γνώρισε τι θα πει πλούτος και πολυτέλεια βάζοντας στο χρονοντούλαπο τα δύσκολα χρόνια που έζησε, έλεγε σε εκείνη τη συνέντευξή της: «Ο Τζιμπρίλ θα είναι πάντα φίλος μου, είναι ο πατέρας των παιδιών μου και τον γνωρίζω καλύτερα από τον εαυτό του. Μιλάμε στο τηλέφωνο τις περισσότερες μέρες, και, όταν έχει χρόνο, έρχεται και μένει στο σπίτι της οικογένειας». Αλήθειες που σήμερα μοιάζουν σαν ψέμα.

Μόλις μερικά 24ωρα πριν, εν έτει 2015, η Τζουντ εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό ριάλιτι «Britains Flashiest Families» του βρετανικού καναλιού Channel 5, καλεσμένη να μιλήσει για τη ζωή της, που, για τους Βρετανούς παπαράτσι, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Βλέπετε, η ιστορία της συγκινεί, καθώς, από τα 18 της, βρέθηκε μακριά από το πατρικό και, κουβαλώντας το νεογέννητο παιδί της, ανύπαντρη γαρ, έψαχνε τρόπους για να το ζήσει, βρίσκοντας, εν τέλει, δουλειά σε ένα κομμωτήριο στα βόρεια της γενέτειράς της.

Η Τζουντ είπε πολλά, αλλά, το σημαντικότερο, τα έβαλε με τον Τζιμπρίλ, εξαπολύοντας μύδρους (πώς αλλάζουν οι καιροί!). Τον κατήγγειλε αρχικά ότι, από τη στιγμή που γνώρισε τη νέα σύντροφό του, έχει εγκαταλείψει τα παιδιά τους, τα παραμελεί, ενώ δεν δέχεται να πληρώσει τη διατροφή τους, ώστε να ζουν κάτω από αξιοπρεπείς συνθήκες. Η απάντηση ήταν άμεση από τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού, που απευθύνθηκε δύο φορές στην Τζουντ, μέσω του λογαριασμού του στο twitter, χαρακτηρίζοντάς την κλαψιάρα και δηλώνοντας αηδιασμένος που μίλησε για τα παιδιά τους στην τηλεόραση. Η τηλεθέαση «χτύπησε κόκκινο» όταν ο Σισέ, ποζάροντας με τη νέα σύντροφό του να βγάζει γλώσσα, έκανε retweet σε πολλά από τα υποτιμητικά σχόλια που του έστελναν για την πρώην σύζυγό του οι θαυμαστές του. Πολλοί από αυτούς, μάλιστα, κατηγόρησαν την Τζουντ που εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το επώνυμο «Σισέ», ενώ το θέμα έγινε πρωτοσέλιδο σε όλα τα κουτσομπολίστικα περιοδικά (και σε εκπομπές) σε Αγγλία και Γαλλία, με την καλλίγραμμη (και πολύ σέξι) Βρετανίδα, πάντως, να «απαντά» με άλλη ανάρτηση στο διαδίκτυο: Ντυμένη κυριλέ (και, πραγματικά, πανέμορφη), οδηγώντας μια Πόρσε (θέλοντας να δείξει, προφανώς, ότι αδιαφορεί για τα λεφτά του ποδοσφαιρικού αστέρα), ανέφερε τις αναξιοπρεπείς (;) συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν τα παιδιά τους (να σημειωθεί ότι μία κόρη από την προηγούμενη σχέση του έχει και ο Σισέ, συνολικά δηλαδή το «ζεύγος» έχει πέντε παιδιά). Φυσικά, και ο δικός της λογαριασμός στο twitter κατακλύστηκε από μηνύματα συμπαράστασης, κυρίως διαζευγμένων γυναικών. Σημασία βέβαια έχει πως τόσο ο Τζιμπρίλ, όσο και η Τζουντ ζουν ζωή χαρισάμενη με τα Η Τζουντ πλούτη που έχουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα