Εβαλαν στολή Ναζί στον Σβάινσταϊγκερ!

ΑΘΛΗΤΙΚΑΕβαλαν στολή Ναζί στον Σβάινσταϊγκερ!Παρασκευή, Οκτώβριος 23, 2015 - 16:23

Δέχεται να ακούει (ή να διαβάζει) όλα τα κλισέ για τον δεσμό του με την τενίστρια από τη Σερβία Ανα Ιβάνοβιτς. Ωστόσο, ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ δεν μπορεί να χωνέψει πως μια εταιρία παιχνιδιών τον «αντέγραψε» και τον παρουσίασε ως... Ναζί!

Ο Γερμανός μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και αρχηγός της Εθνικής Γερμανίας, σκοπεύει να καταθέσει αγωγή κατά της «DiD» από το Χονγκ Κονγκ,

καθώς η εν λόγω εταιρία κυκλοφόρησε μία φιγούρα Ναζί που περιλαμβάνεται σε παιχνίδι του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η οποία έχει «τρομακτική» ομοιότητα με τον «Σβάινι», και μάλιστα ονομάζεται και... «Μπάστιαν»!

Ο Πάτρικ Τσαν, εκπρόσωπος της «DiD» (δεν) απολογήθηκε απαντώντας πως «εμείς δεν παράγουμε φιγούρες ποδοσφαιριστών. Ολο το θέμα είναι απλή σύμπτωση. Για εμάς οι Γερμανοί είναι όλοι ίδιοι, και το όνομα “Μπάστιαν” είναι συνηθισμένο στη Γερμανία».

Τα λόγια του, όμως, δεν φαίνεται να πείθουν τους ατζέντηδες του πρώην σταρ της Μπάγερν Μονάχου, θεωρώντας ότι «είναι καθαρή παραβίαση της προσωπικότητας του Σβάινσταϊγκερ».

Keywords
Τυχαία Θέματα