Έτοιμη για «Dancing» η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

SHOWBIZΈτοιμη για «Dancing» η Ευρυδίκη ΒαλαβάνηΠέμπτη, Ιανουάριος 11, 2018 - 17:04

❱❱ Ο ΑΝΤ1 καλεί μια πρώην «Survivor» για το «Dancing with the stars»!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον σταθμό του Αμαρουσίου, προκειμένου να χορέψει στον νέο, έκτο κύκλο του talent show. Η πρώην «Διάσημη» του reality επιβίωσης, που έχει άριστη σχέση με τον χορό -καθώς,

εκτός από αθλητικογράφος, είναι και δασκάλα pole dancing-, ήταν ένα από τα πρόσωπα που η παραγωγή ήθελε διακαώς. Αλλωστε, η σέξι δημοσιογράφος του Σκάι είναι από τα πιο hot πρόσωπα των τελευταίων ημερών, ύστερα μάλιστα από την παραδοχή ότι με τον συμπαίκτη της στο «Survivor» Κωνσταντίνο Βασάλο είναι ζευγάρι.

Ομως και οι υπόλοιποι «wannabe» χορευτές είναι πρόσωπα που αναμένεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών από το πρώτο live του show, που έχει οριστεί για την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου. Εκτός απροόπτου, λοιπόν, στο παρκέ της εκπομπής του ΑΝΤ1, σύμφωνα με πληροφορίες, θα βρεθούν η Χριστίνα Λαμπίρη, η Ολγα Πηλιάκη -ευρύτερα γνωστή από το «Nomads»-, η Δωροθέα Μερκούρη, ο Αντώνης Βλοντάκης, ο Κώστας Τσουρός, ο Ανθιμος Ανανιάδης, η Μυριέλλα Κουρεντή, η αδελφή της Κλέλιας Πανταζή, Αννυ, η Μαρία Κορινθίου, η μαθήτρια της Βαλαβάνη στο pole dancing Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η πρώην αθλητικογράφος του Σκάι Χριστίνα Βραχάλη.

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα