Αναζητούν γονείς για τα αγγελούδια της Κιβωτού του Κόσμου

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑναζητούν γονείς για τα αγγελούδια της Κιβωτού του ΚόσμουΠέμπτη, Ιανουάριος 11, 2018 - 16:17

❱❱ Οικογένειες που επιθυμούν να αναλάβουν την ανατροφή ενός παιδιού αναζητά η Κιβωτός του Κόσμου, στο πλαίσιο του προγράμματος αναδοχής που άρχισε να εφαρμόζει για την ψυχοσωματική και τη συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών που έχει υπό την προστασία της!

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος ιδρύθηκε από τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου, λαμβάνοντας υπόψη τη Διεθνή Σύμβαση

για τα Δικαιώματα του Παιδιού και την εθνική νομοθεσία, αναζητά οικογένειες που αποτελούνται από συζύγους ή μεμονωμένα άτομα και οι οποίες επιθυμούν να αναλάβουν τη φροντίδα ενός παιδιού προσχολικής ή σχολικής ηλικίας. Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος που γίνεται σε συνεργασία με τις κοινωνικές υπηρεσίες των Περιφερειών, η ανάδοχη οικογένεια θα αναλαμβάνει την ανατροφή ενός παιδιού είτε μόνιμα είτε για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, χωρίς να διακόπτονται οι έννομες σχέσεις με τη φυσική του οικογένεια. Στόχος είναι, σύμφωνα με την Κιβωτό του Κόσμου, να δοθεί η ευκαιρία στα παιδιά να αναπτυχθούν ψυχοκινητικά και συναισθηματικά στο πλαίσιο ενός ασφαλούς οικογενειακού περιβάλλοντος, ικανού να τους προσφέρει την αποκλειστική φροντίδα, την αγάπη και τα ερεθίσματα που κάθε παιδί έχει ανάγκη.

Ενημέρωση για το πρόγραμμα αναδοχής πραγματοποιείται την πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα, από τις 16.00 έως τις 17.00, στις εγκαταστάσεις της Κιβωτού του Κόσμου, στην οδό Ζηνοδώρου 3 και Καλλικλέους, στον Κολωνό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής τους στην ενημερωτική συνάντηση στα τηλέφωνα 210-5141935 και 210-5141953.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα