Ερωτικός μετανάστης στην αγγλική εξοχή ο Αγγελος Μπράτης

19:26 9/9/2019 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΕρωτικός μετανάστης στην αγγλική εξοχή ο Αγγελος ΜπράτηςΔευτέρα, Σεπτέμβριος 9, 2019 - 19:26

❱❱ Ο Αγγελος Μπράτης (φωτό) δεν μένει πια εδώ!

Ο ευγενικός κριτής του «GNTM» αγάπησε παράφορα εκτός συνόρων και πλέον ζει το όνειρο στην Αγγλία!

Ο σχεδιαστής υψηλής μόδας, τον οποίο οι περισσότεροι γνωρίσαμε πέρυσι μέσα από το ριάλιτι μόδας, μίλησε πρώτη φορά για την προσωπική του ζωή:

«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζω στην αγγλική εξοχή. Είμαι ερωτικός μετανάστης. Όμως μέσω του GNTM συνδέθηκα ξανά με την Αθήνα. Εδώ είναι η πόλη μου, οι φίλοι μου, η οικογένειά μου. Αποφάσισα λοιπόν να στήσω πάλι μια βάση εδώ, ένα hub που θα δημιουργεί και ως σχεδιαστικό στούντιο και ως showroom» αποκάλυψε στο περιοδικό «Gala».

Ο ταλαντούχος δημιουργός, τον οποίο είδαμε πάλι χθες στις οθόνες μας, στην πρεμιέρα του ριάλιτι μόδας του Star, στο πλευρό των Βίκυς Καγιά, Ηλιάνας Παπαγεωργίου και Δημήτρη Σκουλού, είπε χαρακτηριστικά:

«Ο εαυτός μου δεν είναι μόνο ένα πράγμα. Ούτε μόνο αυτό που είδατε στην τηλεόραση. Για να είμαι ειλικρινής, πέρυσι, επειδή ήταν η πρώτη φορά σε ένα σόου, είχα θέσει έναν τοίχο μπροστά μου και έλεγα: “Θα με γνωρίσετε μέχρι εδώ”. Φέτος, νομίζω, θα γνωρίσετε έναν καινούργιο Αγγελο, ο οποίος είναι πολύπλευρος. Είναι αυστηρός. Αιχμηρός, με ιδιαίτερο χιούμορ, που άλλοι το αντιλαμβάνονται και άλλοι δεν το καταλαβαίνουν, ακόμα και διδακτικός».

Keywords