Νυφούλα το Γωγουλίνι

18:09 9/9/2019 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΝυφούλα ντύθηκε το Γωγουλίνι στο πλευρό του συντρόφου της Κυριάκου Χατζηδιαμαντή! Νυφούλα το ΓωγουλίνιΔευτέρα, Σεπτέμβριος 9, 2019 - 18:08

❱❱ Πήρε τον καλό της Κυριάκο Χατζηδιαμαντή στο δημαρχείο του Ρέντη εν αναμονή του «πελαργού»

Νυφούλα ντύθηκε το Γωγουλίνι στο πλευρό του συντρόφου της Κυριάκου Χατζηδιαμαντή! 

Ο γάμος έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο δημαρχείο του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, όπως πρώτη είχε γράψει η «Espresso», και μάρτυρες στην τελετή ήταν η Κωνσταντίνα Τσακίρη, ανιψιά της παρουσιάστριας, και η Θεοδώρα Δεσποτίδη,

η κοπέλα του ανιψιού της Περικλή.

Η Γωγώ Γαρυφάλλου διανύει μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της και έχει κάθε λόγο να χαμογελά.

Το Γωγουλίνι, όπως έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το ριάλιτι «The Wall» του ΑΝΤ1, σε λίγους μήνες θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά και το ευχάριστο γεγονός «πρόδιδε» και η νυφική δημιουργία που επέλεξε να φορέσει, που τόνιζε την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Το... νυφικό αποτελείτο από ένα υπέροχο δαντελένιο μπούστο, αλλά από κάτω δεν ακολουθούσε μια μακριά φούστα ως είθισται, παρά ένα λευκό παντελόνι, κάνοντας τη διαφορά. Η νύφη έφτασε στο δημαρχείο μέσα στο μικρό της αυτοκίνητο πόλης, το οποίο είναι κάμπριο, και καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής χόρευε όρθια!

Ο γαμπρός πάλι, ο οποίος ήταν στο... πόστο του αρκετή ώρα νωρίτερα, οδήγησε ως εκεί με τη μεγάλη κυβισμού μηχανή του. Τη Γωγώ συνόδευσε ο μπαμπάς της, ο κ. Κωνσταντίνος, ο οποίος με δυσκολία συγκρατούσε τα δάκρυά του από τη συγκίνηση, και από πίσω ακολουθούσαν οι φίλες της νύφης, που δεν σταμάτησαν λεπτό τα πειράγματα.

Στο γλέντι που ακολούθησε, στο μαγαζί του γαμπρού, η νύφη το διασκέδασε με την ψυχή της, ανεβαίνοντας ακόμη και στα τραπέζια, αλλά το ίδιο καλά πέρασαν και οι καλεσμένοι του ζευγαριού, που με ένα ποτήρι κρασί στα χέρια τους έδωσαν τις πιο θερμές ευχές για «βίον ανθόσπαρτον»!

Keywords
Τυχαία Θέματα