Ερωτικός μετανάστης στην αγγλική εξοχή ο Αγγελος Μπράτης

19:26 9/9/2019 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΕρωτικός μετανάστης στην αγγλική εξοχή ο Αγγελος ΜπράτηςΔευτέρα, Σεπτέμβριος 9, 2019 - 19:26

❱❱ Ο Αγγελος Μπράτης (φωτό) δεν μένει πια εδώ!

Ο ευγενικός κριτής του «GNTM» αγάπησε παράφορα εκτός συνόρων και πλέον ζει το όνειρο στην Αγγλία!

Ο σχεδιαστής υψηλής μόδας, τον οποίο οι περισσότεροι γνωρίσαμε πέρυσι μέσα από το ριάλιτι μόδας, μίλησε πρώτη φορά για την προσωπική του ζωή:

«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζω στην αγγλική εξοχή. Είμαι ερωτικός μετανάστης. Όμως μέσω του GNTM συνδέθηκα ξανά με την Αθήνα. Εδώ είναι η πόλη μου, οι φίλοι μου, η οικογένειά μου. Αποφάσισα λοιπόν να στήσω πάλι μια βάση εδώ, ένα hub που θα δημιουργεί και ως σχεδιαστικό στούντιο και ως showroom» αποκάλυψε στο περιοδικό «Gala».

Ο ταλαντούχος δημιουργός, τον οποίο είδαμε πάλι χθες στις οθόνες μας, στην πρεμιέρα του ριάλιτι μόδας του Star, στο πλευρό των Βίκυς Καγιά, Ηλιάνας Παπαγεωργίου και Δημήτρη Σκουλού, είπε χαρακτηριστικά:

«Ο εαυτός μου δεν είναι μόνο ένα πράγμα. Ούτε μόνο αυτό που είδατε στην τηλεόραση. Για να είμαι ειλικρινής, πέρυσι, επειδή ήταν η πρώτη φορά σε ένα σόου, είχα θέσει έναν τοίχο μπροστά μου και έλεγα: “Θα με γνωρίσετε μέχρι εδώ”. Φέτος, νομίζω, θα γνωρίσετε έναν καινούργιο Αγγελο, ο οποίος είναι πολύπλευρος. Είναι αυστηρός. Αιχμηρός, με ιδιαίτερο χιούμορ, που άλλοι το αντιλαμβάνονται και άλλοι δεν το καταλαβαίνουν, ακόμα και διδακτικός».

Keywords
Αναζητήσεις
το σπιτι του αγγελου μπρατη στην αγγλια
Τυχαία Θέματα